7 Haziran 2008 Cumartesi

Portekiz: 2 Türkiye: 0


Aslında yazmak bile istemedim başta ama kendi adıma kayıt için yazmak istiyorum. Terim oynamaya geliyoruz demişti, karışık bir oyuncu dizilişiyle sahaya çıktık. Terim'in Sabri - Kazım kumarı 2 yönlü sonuç verdi. Kazım çok iyi oynarken, Hamit sağ bekte resmen döküldü. Hele uzun süreli sakatlıktan sonra henüz hazır olmayan haliyle çok kötüydü.



Portekiz çok üstün başladı, sağa attıkları her top tehlike oldu Hamit'in kötü savunması yüzünden. Aurelio ve Servet ayakta kalan isimlerdi. Tek yönlü de olsa maç olarak güzel olduğunu söylemek lazım, tempolu bir maçtı.

2.yarı Portekiz biraz da yüklendi. Gökhan'ın zamanlama hatası hem Nuno Gomes'e direkten dönen bir şut sansı verdi hem de kendini sakatladı. Emre Aşık girdikten sonra defansın dengesi iyice bozuldu. Sabri'nin girmesi ile orta sahada pres açısından daha iyi hale gelip oyunu dengelemişken Pepe'nin defanstan çıkışını takip etmeyince forvetler futbol adına çok güzel bir gol attılar.
1-0dan sonra cevap verecek taktiğimiz yoktu, Terim iyi oynadığımızı, iyi kapandığımızı söylese de topun devamlı onlarda olması ve her an golü bulabilecek gibi oynamaları ile Portekiz maçı haketti.


Son dakikada CR7'ın hakemler nezdindek dokunulmazlığı sayesinde faul yaparak aldığı topla 2yi de yedik.

Çok köyü bir futbolla moral bozucu bir başlangıç yaptık. 2.maçlar da grupta işler çok karışacak, artık ancak 1+ 3 ile çıkabiliriz artık bu gruptan. 3+3 olursa ne ala:)

MATCH INFO

Hiç yorum yok: