13 Haziran 2008 Cuma

Avusturya: 1 Polonya: 1


Hemen açıkca göstermiş duygularını Polonyalılar, photoshop saolsun. Arkadaş gönderdi az önce.

Neyse maça gelirsek Avusturya ilk maçta kaldığı yerden başladı. Gene ablukaya aldılar Polonya'yı. Polonya'nın defans "arkasına adam değil takım kaçırma" problemi aynen devam etti. Hele bi de Zewlakow sol beke geçip defansın göbeğine takımın en ağır adamlarından Jop girince yaldır yaldır geldi Avusturya ama kalede Papa'yla yakın bağları olan "King" Arthur vardı. Polonyalılar tapıyor bu adama ve bana göre de çok büyük bir takımın kalesini koruyacak kapasitede. En iyi 10 kaleci arasına kesinlikle yazarım ismini.

Direk kalenin içindeki adama bayrak kaldırmayı İngiliz yan hakemi tebrik etmek lazım, İngiliz olmak lazım heralde anlamak için onu. Polonya ofsayt golle öne geçince biraz daha iyi oynamaya başladı. Brezilyadan devşirdikleri Guerrero da olmasa çok kazma bir takımlar.

Avusturyalı oyuncular seyirciden daha fazla inanıyorlarmış ki yine bırakmadılar maçı ve uyduruk bir penaltı ile de olsa 1 puanı aldılar. Şimdi parola belli, Almanyayı yen,Portekizin rakibi ol:) Yer misin, yemez misin durumu, tecavüz kaçınılmazsa zevkine varacaksın demiş zamanında ünlü düşünür Tecavüzcü Coşkun.

Hiç yorum yok: