9 Haziran 2008 Pazartesi

Hollanda v İtalya


İlk turların en büyük maçı. Hollanda'ya grupta şans vermediğimi yazmıştım grup değerlendirmemde. Bu defansla işleri zor, piyangodan çıkan Boulahrouz 11de bide. İtalya Donadoni ile atak oynuyor, 10 numarayı kapan De Rossi formayı kaptırmış.


Netherlands: 1-Edwin van der Sar; 2-Andre Ooijer, 21-Khalid Boulahrouz, 4-Joris Mathijsen, 5-Giovanni van Bronckhorst; 17-Nigel de Jong, 8-Orlando Engelaar; 18-Dirk Kuyt, 23-Rafael van der Vaart, 10-Wesley Sneijder; 9-Ruud van Nistelrooy.

İzlenmesi Gereken İsim: Van Der Vaart - İlk kez büyük bir turnuvada parlama şansı var ve liderlik yapmak zorunda hücuma. En önemli iş ona düşüyor bugün.

Italy: 1-Gianluigi Buffon; 2-Christian Panucci, 6-Andrea Barzagli, 23-Marco Materazzi, 19-Gianluca Zambrotta; 13-Massimo Ambrosini, 21-Andrea Pirlo, 8-Gennaro Gattuso; 16-Mauro Camoranesi, 9-Luca Toni, 11-Antonio Di Natale


İzlenmesi Gereken İsim: Toni - Müthiş bir sezondan çıktı Toni ve karşısında Mathijsen-Boulahrouz'lu bir defans olacak. Toni'den kesinlikle gol bekliyorum bugün.

Tahmin: Hollanda bu defansla İtalya'dan gol yiyecektir muhtemelen. İtalyanlar defansta Cannavaro'dan sonra zayıflamış olsa da orta sahada Milan 3lüsü ve en geride Buffon ile çok sağlam duruyorlar hala. Hollanda: 0 İtalya: 1

Hiç yorum yok: