25 Haziran 2008 Çarşamba

Hep Mi Almanlar Kazanır be Lineker


Gary Lineker demişti " Futbol 22 kişinin 90 dakika boyunca bir topun peşinde koştuğu ve her zaman Almanların kazandığı bir oyundur" diye, malesef bu akşam da haklı çıktı. Gelmiş geçmiş en iyi futbolunu oynadı Türk Milli Takımı, inanılmaz bir özgüvenle, yarısı eksikken çatır çatır top oynadılar. Almanları deli ettiler pas trafiği ile, ama buydu işte elimizdekiler, oyuna sokacak adamımız yoktu ki hamle yapıp maçı lehimize çevirelim. Sahadaki en tecrübeli adamımız, tarihimizin en çok milli olmuş oyuncusu yaptı maçın kaderini değiştiren hatayı 79da, ama biz geri dönüşlerin kralıydık, gene döndük. Kral gene yapacağını yaptı, ben forvetim dedi, bu ülkenin en iyi santraforu şu anda benim dedi tekrardan, ama olmadı malesef.

Kötü başladığımız maçları kazandık ama en iyi oynadığımız maçı bu sefer bizim dakikalarımızda, son dakikalarda kaybettik ama bugünkü Türk Milli Takımı neden yarı finale geldiğini tüm dünyaya gösterdi. Harika bir futbol oynadı, bazen kaybederken de kazanırsın ya biz hiç kaybetmedik aslında, bugün biz kazandık.

Gurur duyulacak bir takımımız var, bunun tadını çıkaralım.

Not: Terim de LİG TV'de "Ayrılacak mısınız?" sorusuna " Sakin kafayla düşünüp, başkanla konuşacam ama biz yapacağımızı yaptık " diyerekten ayrılacağını belli etti.

Hiç yorum yok: