8 Haziran 2008 Pazar

Avusturya v Hırvatistan


İkinci evsahibi de bugün sahaya çıkıyor ancak dünkü İsviçre'nin yenilgisinden sonra evsahiplerinin ilk turda elenmeleri ihtimali çok arttı. Avusturya bu turnuvanın en kötü takımı.


Kaptan Ivanschitz 2 forvetle oynayıp cesur olacağız demiş, ileride Linz-Harnik 2lisinin oynaması bekleniyor.

Hırvatlarda Rakitic için sistem değiştirmeyi düşünen Bilic vazgeçmiş görünüyor. Klasik ofansif 4-1-3-2 ile sahada olacaklar. İleride Petric-Olic 2lisi oynayacak. 2 solak, ayaklarına hakim forvetle defansı zayıf olan Avusturya'yı vurmayı planlıyor Bilic.

Muhtemel 11lerim.

Avusturya: Manninger - Garics, Prodl, Stranzl, Pogatetz - Standfest, Fuchs, Aufhauser, Ivanschitz - Harnik , Linz


İzlenmesi Gereken İsim: Ivanschitz - 24 yaşında 39 kere milli olan ve takım kaptanı olan solak isim, ünlenememiş önemli bir yetenek. Çok tatlı bir sol ayağı var ve çok etkili duran toplar ve şutlar çıkartabiliyor.

Hırvatistan: Pletikosa - Corluka, R.Kovac, Simunic, Pranjic - N.Kovac - Srna, Modric, Kranjcar - Petric, Olic

İzlenmesi Gereken İsim: Modric - WC 2006'dan beri tüm avrupanın gözü onun üzerindeydi. Hücuma dönük gösterişsiz bir oyun kurucu. Etkili şutlar ve oyun okuması ile harika bir 10 numara. Yeni Tottenham'lı görücüye çıkacak.

Tahmin: Hırvatların ofansif oyunu ev sahiplerine fazla gelecektir. 2 hareketli forvet ve arkasında 3 iyi şut çeken ortasaha ile çok ağır basıyor Hırvatlar. Fantasy futbolda Petric'e çok güveniyorum:), turnuvanın en gollü maçlarından birini izleyebiliriz. Avusturya: 1 Hırvatistan: 3

Hiç yorum yok: