4 Haziran 2008 Çarşamba

Mark Hughes ve Tugay


Man. City resmi sitesi "

Manchester City Football Club are today delighted to announce we have agreed terms with Mark Hughes to be our new Manager."

diyerek açıklamış bugün Hughes'in yeni menajer olduğunu. Blackburn'de çalıştığı dönemde takıma önemli aşama kaydettirdi. Bu sezonu benim beklentilerimin altında geçirdiler, burada temel nokta da bir önceki sezonu harika geçiren McCarthy-Pedersen ikilisinin beklentileri karşılayamaması oldu. Yoksa sene başında Santa Cruz'u aldıklarında ilk 4ü zorlayabileceklerini düşünmüştüm. Takımın ihtiyaçlarını karşılacayak bir isimdi Cruz ve harika bir sezon geçirdi ancak, ondan sonraki en önemli 2 yıldız beklenenin altında kalınca Blackburn de sezonu 7.sırada tamamladı. Benim beklentilerimin altında ama klüp hedeflerine uygun bir sezon oldu.


Şimdi Blackburn'de göreve kimin geleceği sorusu bizi daha yakından ilgilendiren soru olabilir. Çünkü klübün uzun vadeli planlarında Tugay'ı Hughes'ın yardımcısı yapıp 2-3 sezon sonra Hughes'ın muhtemel bir Manchester'ın kırmızı tarafına transferi sonrası takımı Tugay'a devretme olduğu dedikodular sıkça duyuluyordu. Bir Manu efsanesi Mark Hughes'ın Manchester'ın mavi kısmında neler yapacağı ayrı bir soru işareti zaten.

Şu an Tugay ismi ön plana çıkmasa da radikal bir kararla Tugay'ı Rovers'ın yeni menajeri olarak görebiliriz önümüzdeki günlerde.

Hiç yorum yok: