29 Eylül 2008 Pazartesi

Özel Adama Özel Muamele


Ronaldinho son haftalara rağmen 11de başlar
ve geçen seneden hayalim olan Roni-Kaka-Pato 3lüsü oynar diye düşünüyor ve umut ediyordum Milan adına. Milan'da coşkulu bir de taraftar vardı, JM'nin öndeki "trident"i etkisiz kaldı. 2 kanat adamını da iyi kitledi Milan Jankulovski ve Zambrotta ile. Göbekte Maldini çok iyidi ama Milan adına maçı getiren kesinlikle Ronaldinho'ydu. Kaka ile beraber çok iyi işler yaptılar ve İnter defansını çok zorladılar, golü de kendi yarattı, Kaka'nın ortasına resimdeki gibi uçarak kafayı vurdu.

Milan'ın bu sezonki başarısı Ronaldinho'nun kasasının boyutuyla çok alakalı. Hala kilo fazlası var Roni'nin, 3-5 kilo daha verirse Kaka-Roni-Pato 3lüsü Milan'ı zirveye uçarabilir, sonuçta dün şampiyonluğun en büyük favorisini yendiler.

Serie A'da zirve de harika bir hal aldı. Juventus'un dönmesi, Roni'li Milan, iyi hava yakalayan Lazio ve Napoli ile müthiş bir çekişme olacak.

Milan: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso (Bonera 88), Seedorf, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho (Shevchenko 83); Pato (Flamini 74)

Inter: Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi (Cruz 59), Chivu; Zanetti, Cambiasso, Vieira (Stankovic 80); Quaresma, Ibrahimovic, Mancini (Adriano 59)

Hiç yorum yok: