25 Eylül 2008 Perşembe

Milano Gecesi

Serie A'da haftaarası fikstürü Milano ekiplerine yaradı. İnter ve Milan zor da olsa kazanırken, Roma ve Juventus puan kayıplarıyla kapattı fikstürü.



Juventus'da Amauri golleri sıralamaya devam etti ama bu sefer defansı işini yapamadı. Bizarri'nin de harika performansıyla Catania deplasmandan puanla dönmeyi başardı. Buffonsuz Juve bu sefer 1-0a bağlayamadı maçı.


İnter çok iyi oynamadan kazanmaya devam ediyor, 3 rakibi de sezona sallanarak başlarken İnter Sampdoria deplasmanından sonra 3 galibiyetle tepeye kuruldu.


Milan Lazio'ya patladıktan sonra deplasmanda Reggina'yı da geçti. Pato-Borriello golleri atarken Sheva'ya kulübede mesajı verdiler. Ronaldinho ve Sheva henüz etkisini gösteremedi Milan'da eğer onlar da takıma katkı yaparsa Milan

Roma ve Fiorentina ters töne gidiyorlar. Haftasonu Atalanta içerde, haftaarası Bordeaux ile karşılaşacaklar. Spalletti'nin fişi çekilebilir.

Reggina: Campagnolo; Lanzaro, Cirillo, Santos (Alvarez 89); Vigiani (Ceravolo 78), Barreto, Carmona, Hallfredsson, Costa (Barilla' 80); Brienza, Corradi

Milan: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Favalli; Flamini (Ambrosini 60), Gattuso, Seedorf; Kaka; Pato (Emerson 83), Borriello (Shevchenko 60)

Inter: Julio Cesar; Zanetti, Cordoba, Burdisso, Chivu (Cruz 72); Vieira (Maicon 46), Cambiasso, Stankovic (Quaresma 46); Mancini, Ibrahimovic, Adriano

Lecce: Benussi; Angelo (Diamoutene 51), Stendardo, Fabiano, Esposito; Munari, Zanchetta, Ardito, Ariatti; Cacia (Caserta 74); Tiribocchi (Castillo 54)

Juventus: Manninger; Grygera, De Ceglie, Legrottaglie, Chiellini; Marchisio (Tiago 83), Giovinco (Nedved 84), Poulsen, Marchionni (Salihamidzic 69); Del Piero, Amauri

Catania: Bizzarri; Sardo, Silvestre, Terlizzi, Silvestri; Tedesco, Biagianti, Ledesma, Llama (Plasmati 46), Izco; Morimoto (Martinez 60) (Baiocco 84)

Hiç yorum yok: