18 Eylül 2008 Perşembe

Can Out Yasin In



Porto fena başladı, hatta Lisandro 2-0ken aşırtma yerine Volkan'ın yanından geçip golü atmayı denese 3-0la maç orada da bitebilirdi. Fener'in kadrosu karışmıştı birbirine, Yasin geçen sene Edu yerine oynadığı maçlarda iyidi bu sene dökülüyor 2 maçlık performansıyla. "Bravo hoca"cı Kazım kulübede "S....n lan"cı Uğur sahada dans ediyordu. Bosingwa'nın yerine gelen Romen Sapunaru'yu perişan etti.

Ancak Uğur'un ortalarında Alex ve Guiza dışında hiçkimse içeri koşu yapmayınca pozisyona dönmüyor bunlar Fener'de. Sene başından beri devamlı altını çizdiğim nokta bu takımın Milan'ın CL'de final oynayıp Liverpool'a kaybettiği seneki gibi 4-1-2-1-2 oynaması gerektiği. Guiza-Semih kesilmez bu takımdan, arkalarında Alex onun arkasında Emre-Josico,ön liberoda Maldonado ya da Selçuk. İstikrarsız iki kanat adamınızı da böylece kısa dönemlerde kullanmış olursunuz.

Porto iyi oynayarak değil tecrübesiyle yendi Fenerbahçe'yi. D.Kiev Arsenal'den puan almış olsa da özellikle deplasmanda 0 çeker bu grupta. Işık vermese de Fener'in kaderi içerdeki 3 maç ve Kiev deplasmanına bakıyor. Porto Londra'da Arsenal'e bir sürpriz yaparsa grup çok zevkli hal alır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

papaz bence dinamo kiev bu grupta ikinci olucak. ben grubun gecen seneki besiktasın grubu gibi puanların birbirine cok yakın olcagını tahmin ediyorum.bakalım hangimiz haklı cıkıcaz.

papaz dedi ki...

porto ve fenerin içerde arsenal karşısında baya şanslı olduklarını düşünürsek puanlar yakın olacaktır evet ama fener karşısındak porto yanıltmasın. 15 dakikadan sonra maçı bıraktılar, ben kieve içerde dışarda üstünlük sağlayacaklarını düşünüyorum.