30 Eylül 2008 Salı

Hedef Kadıköy'de Final (!)


Fenerbahçe için umut kırıcı bir akşamdı. Önde basarak başladı Fenerbahçe, Güiza'nın istekli futbolu ve Maldonado-Selçuk-Emre'nin de prese katkısıyla Fener iyi bastı bu sezon ilk kez ancak Dinamo arkaya iyi yaslandı oyunun genelinde ve arkaya top kaçırmadılar.

Emre'nin oynadığı sol kanattan çizgi atağı gelmemesi normaldi zaten, sağ tarafı da El Kaddouri çok iyi tıkadı. Kazım istekliydi aslında ancak geçemedi bir türlü Kaddouri'yi. Gökhan'ın bindirmelerini de engellediler, Alex'e top aldırmadılar, sonuçta Fenerbahçe'nin üretmesini çok güzel engelledi Kiev ve istediklerini de aldılar.

Ne yapılabilirdi bu takımı açmak için diye düşündüğümde, ikinci yarının başında Selçuk-Uğur değişikliği yaparak Emre'yi göbeğe alıp 2 kanattan saldırmak denenebilirdi. Alex'in sakatlığı ve markaj çok etkiledi onu daha erken Burak alınabilirdi, çünkü üretemeyince son çare futbolda hava topları, şişirmeler ki Burak geldikten sonra karambole Kazım'la bir pozisyon buldu Fenerbahçe'ki Emre'nin karambolu dışında tek şansıydı Fenerbahçe'nin.

Aurelio olmayınca 2 tane top kullanamayan ortasaha ile 4-4-1-1 işlemeyecek Fenerbahçe'de. Emre transferinden beri 4-3-1-2 oynaması gerektiğini düşünüyorum ve yazıyorum Fenerbahçe'nin. Bu ortasaha yapısı ile Güiza'nın kaderi de Kezman'a benzeyecek gibi çünkü.

Fenerbahçe de yakında ezeli rakibi Galatasaray gibi hedefini revize edecek taraftarını oyalamak için.

Hiç yorum yok: