28 Eylül 2008 Pazar

Milan vs Inter


Sezonun ilk büyük maçı İtalya'da. Liverpool ile başlayan, Barcelona ile devam eden derbiler haftasının son noktası. 105-91 Milan önde ezeli rekabette.

Milan'da Ronaldinho müthiş oynadığı Bologna maçından sonra yatışlarda, yedek başlayacak görünüyor son kadrolarda ama ben son dakikada Kaka-Ronaldinho önünde Sheva 3lüsü ile başlar diye bekliyorum. Formda Pato 11de görünüyor, Pirlo sakat, faşist Abbiati kalede, defans Allah'a emanet.

Inter'de JM'nin Trident'i Mancini-Zlatan-Queresma olur düşüncesindeyim. Adriano form tutmaya başladı ama takımı kanatlara taşıyacak Queresma'yı düşünür gibi geliyor bana. Inter form tutmaya başladı, harika bir maç olabilir, çünkü yıllar sonra Milan hücumu da çok alternatifli.

Maç 21:30'da NTV, tahmin skor ne olursa olsun JM kazanır:) Medya 1 hafta onu yazar bu maçtan sonra, golden sonra Galliani'ye hareket çekerse şaşmam.

Milan (probable): Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Favalli; Ambrosini, Gattuso, Seedorf; Kaka; Pato, Shevchenko

Inter (probable): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu; Vieira, Cambiasso, Zanetti; Mancini, Ibrahimovic, Adriano


Gündüz kuşağında da Totti, De Rossi ve Baptista'sız Roma sezona çok iyi giren Atalanta'yı ağırlayacak. Spalletti için kader haftası. O da 16:00'da Ntv Spor'da.

Roma (probable): Doni; Cicinho, Mexes, Panucci, Riise; Aquilani, Taddei, Brighi, Perrotta, Menez; Vucinic

Atalanta (probable):Coppola; Garics, Talamonti, Manfredini, Rivalta; Ferreira Pinto, Cigarini, Guarente, Padoin; Doni, Floccari

Hiç yorum yok: