17 Eylül 2008 Çarşamba

Messi-Eto'o-Henry


Haftasonu Racing karşısında izleyenler beğenmemişti Barca'yı, o akşam kulübede başlayan Messi-Henry sahada Eto'o'ya katılınca Barca bambaşka bir takım halini aldı. Yukarıdaki 2 Avrupa şampiyonu adam da orta sahayı çekip çevirince 180 dakikada gol atamayan Barca Sporting ağlarına 3 gol birden bırakmış. Messi'nin yeni imajı da olmamış.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

papaz, racing maçının goruntulerini izlersen sunu gorursun ki barça gol atmak icin herseyi yapmıs ama son vuruslardaki beceriksizlik ve sanssızlıkla berabere kalmıstı.ustune racingin attıgı goldeki sansını saymıyorum bile.

papaz dedi ki...

izleyemedim barca macını ancak gecen senede %70 top hakimiyeti ile oynayıp yaramadıkları maçlar olmuştu. pozisyon bulamadıklarını soyledi izleyen arkadaşlar.

Adsız dedi ki...

11 kişiyle savunma yaptıklarından,boyle normal maclarda gordugumuz pozisyonlar gercekten olusmadı. fakat gol cizgisine 2 metreden kaleci uzerine cakılan bir kaç pozisyon vardı diye soyliyim.

barçaya manchester bile aynı taktigi yapıyor.topun arkasına geç, gomul içeri boşluk bırakma cunku uzaktan gol atıcak oyuncuları yok. bence barçanın en buyuk sorunu uzaktan sut olayı.hiçkimsenin boyle bir ozelligi yok.butun buyuk takımlarda nerdeyse saglam bir sut atan oyuncu oluyor(scholes,lampard , ballack gerrard xabi pirlo sneijder vs.).Barça bunun cok eksiligini cekti gecen sene(formsuzluk da var tabi).bu sene bunu gorduler ve keita gibi bir oyuncu aldılar oyunun 2 yonunu iyi oynayıp sut atan bir oyuncu. bakalım nolucak.biraz sans biraz da takım kimyasını oturtursa barçayı basarılı bir sezon bekliyor bence.