28 Eylül 2008 Pazar

Peri Masalı


Arsenal'in bu sezon duran toplardan atılanlar hariç yediği ilk gol. Bundan önce korner ve penaltıları tercih ediyorlardı. Geovanni fena gönderdi 90a. Geleneği bozmadılar, 2.golü kornerden yediler.

Klasik bir Arsenal maçı daha. Yine direkten dönen toplar, direği yalayan şutlar, hızlı tempo ve taraftarlarını mest edecek pas trafiği. Arsenal'i izlemesi her zaman zevkli ama kazanıp kazanamayacakları tamamen o günkü kaleyi bulma yüzdelerine bağlı.

Haftaiçi Sheffield'a 6 sallayan takımdan kimse 11de değildi. 1988den beri ilk kez haftaiçinden 11 oyuncu değişik çıkmış sahaya Arsenal. Ayrıca Mart'dan beri gol atamayan Fabregas'a saçlarını uzatmasını kim söylediyse halt etmiş:)

Sezona Sindrella gibi başladı Hull City. Haftaiçi bir Hull yazısı yazacağım, zevk veriyor Phil Brown'u ve takımını izlemek, umarım gece yarısı asla gelmez.

Arsenal: Almunia, Sagna, Toure, Gallas, Clichy, Eboue (Bendtner 69), Fabregas, Denilson, Walcott (Vela 77), Adebayor, Van Persie.
Subs Not Used: Fabianski, Ramsey, Song Billong, Silvestre, Djourou.

Booked: Sagna, Gallas.

Goals: McShane 51 og.

Hull: Myhill, McShane, Zayatte, Turner, Dawson, Marney, Boateng (Garcia 76), Geovanni (Hughes 72), Ashbee, Cousin (Mendy 80), King.
Subs Not Used: Duke, Halmosi, Folan, Ricketts.

Booked: Ashbee.

Goals: Geovanni 62, Cousin 66.

Att: 60,037

Hiç yorum yok: