13 Eylül 2008 Cumartesi

Liverpool vs Man. UTD


EPL'de haftanın açılış maçı en çok merakla beklenen maçı durumunda. Liverpool ilk 2 maçı kazansa da iyi sinyaller vermemişti, Benitez ile kulüp sahipleri arasındaki problemler devam ediyor ve çok iyi bir sezon geçiremezlerse sene içinde yolların ayrılmasını bekliyorum. Milli maçları kaçıran Torres-Gerrard ikilisi maça yetişecekler büyük ihtimalle, tek amaçları bu maça yetişmekti zaten.

Manuda Ronaldo yok, onsuz gol de yok. Berbatov-Rooney ikilisini bekliyor İngiliz medyası. Zagrep'te Heskey'in arkasında serbest rolde oynayan Rooney'in mükemmel performansı bu beklentiyi doğurdu. Rooney'in Berbatov'un arkasında oynamasını istiyorlar. Tahmin olarak Manu'ya gidiyor aklım.

Liverpool (from): Reina, Arbeloa, Aurelio, Carragher, Skrtel, Hyypia, Agger, Dossena, Benayoun, Babel, Riera, Gerrard, Alonso, Mascherano, Plessis, Kuyt, Keane, Torres, Ngog, Cavalieri, El Zhar.

Man Utd (from): Van der Sar, Kuszczak, Foster, Neville, Brown, R Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, F Da Silva, Fletcher, O'Shea, Hargreaves, Carrick, Anderson, Scholes, Nani, Possebon, Gibson, Giggs, Rooney, Tevez, Berbatov, Welbeck.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

papaz çifte şans liverpool tahminini duzeltmek istedim :)