21 Eylül 2008 Pazar

Bakkal Hesabı


Dünkü maç için aslında söylenecek çok fazla birşey yok. Kalesinde hiç tehlike görmeden kapattı Fenerbahçe maçı, iyi mi defans yaptı, asla. Çok kötü hücum eden hatta hücum etmeye niyeti olmayan bir Gençler vardı sahada. Bakkal'ın büyük takımlara her maçta yaptığı defans planıyla sahadaydılar, hücum etmeyi düşünmediler. Geçen hafta 2 gol attı diye tek forvette Mustafa'yı Lugano'nun kucağına koyunca top da tutamadı ilerde Gençler.

Fener de baskı altındaydı bu yüzden ortaya birşey koyamadılar genelde, Alex perdeyi açtıktan sonra güven kazanıp daha iyi oynamaya başladılar. Güiza'ya Porto'daki gol çok yaramış, dün takımın en çalışkan ismiydi. Burak sağ kanat oynadığı sürece Saracoğlu'nda tutunamaz, burada suçlu da Burak değil açıkcası. Önder, Yasin+Can'dan daha iyi stoper olduğunu gösterdi demek isterdim ama hiç zorlanmadı o yüzden dünkü maç onun adına ciddi bir sınav olmaktan uzaktı. Emre de orta sahanın ortasında oynayınca etkili oldu, ben dün baya beğendim Emre'yi.

Sonuçta Saracoğlu'nda 2.maçında da karşısında erken kırmızı kart gören bir rakip olunca, ciddi bir sınav yaşamadı Fenerbahçe. Dersleri evinde değil deplasmanda almak çok daha kötü, çünkü deplasmanda maç çevirmek çok zor.

Hiç yorum yok: