28 Eylül 2008 Pazar

Kasmadan...



Manu Danimarka deplasmanı öncesinde rahat bir maça çıktı evinde. Maç boyu ortasahayı geçmeye pek niyet etmemiş Bolton. Konu penaltı ve Ronaldo olunca McCann baya öfkeli ama temiz penaltıydı bence, Ronaldo'nun penaltısı ile rahatlayıp sonradan giren Rooney ile işi bitirmiş Manu. Manu'nun seriye bağlama zamanıdır, buraya yazıyorum:) Bolton'da Elmander'in dönmesi önümüzdeki haftalar için olumlu haber.

Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo (Nani 80), Fletcher, Anderson (Scholes 71), Park, Tevez (Rooney 71), Berbatov.
Subs Not Used: Amos, Giggs, O'Shea, Evans.

Goals: Ronaldo 60 pen, Rooney 77.

Bolton: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Andrew O'Brien, Samuel, Davies, Nolan, McCann, Muamba, Gardner (Smolarek 73), Elmander (Vaz Te 66).
Subs Not Used: Al Habsi, Taylor, Joey O'Brien, Riga, Shittu.

Booked: Elmander, McCann, Davies.

Att: 75,484.




Chelsea de Romanya öncesi Stoke deplasmanındaydı. Bosingwa ve sürpriz gol kralı adayı Anelka ile işi bitirmişler. Arsenal takılınca zirve Chelsea'nin. Drogba daha golleri atmaya başlamadı, Romanya da patlar diyorum Drogba.

Stoke: Sorensen, Griffin, Cort, Abdoulaye Faye, Higginbotham, Lawrence (Tonge 65), Diao, Olofinjana, Cresswell, Kitson (Fuller 52), Sidibe (Amdy Faye 81).
Subs Not Used: Simonsen, Whelan, Soares, Sonko.

Booked: Griffin, Cresswell.

Chelsea: Cech, Bosingwa, Alex, Terry, Ashley Cole, Obi, Kalou (Anelka 46), Ballack (Ferreira 89), Lampard, Malouda, Drogba (Belletti 73).
Subs Not Used: Hilario, Ivanovic, Sinclair, Bridge.

Booked: Malouda.

Goals: Bosingwa 36, Anelka 76.

Att: 27,500.

Hiç yorum yok: