25 Eylül 2008 Perşembe

VDV ve Robben


Hollandalılar şov yaptı bu akşam Real Madrid adına. Harika bir ofansif oyun sergiledi Real ve karşısında da defans yapma özürlü bir takım bulunca ilk 62 dakikada 7 gol birden attılar, ondan sonra tempo düştü maçta yoka 10a giderdi aynı tempoyla Real.

De La Red Getafe'deki sezonundan sonra harika geri döndü, çok iyi oynuyor, kulübün altyapıdan yetişen yeni sembol isimlerinden olacak böyle devam ederse. Raul 2 tane salladı kendine geldi.

Ama maçın bahsedilmesi gereken 2 ismi Hollandalılardı. Robinho'nun gitmesine en çok Robben açısından sevinmiştim. Uçan Hollandalı için tamamen kendini gösterme şansıydı ve sezona çok formda başladı, soldan kaptırıp gittiği zaman tüm takımı peşine takıp götürüyor ya bitiyorum o zaman.

Diego
ile beraber üzerine takım kurulacak 2 isimden biri demiştim Van der Vaart için. Real Madrid harika bir iş yaptı onu alarak. Forvet arkasında harika işler yapıyor, atıyor attırıyor. Real'i zorlarsa Atletico Madrid ya da Valencia sürpriz yaparak zorlar bence, Barca topallayarak götüremez tüm sezonu.

Hiç yorum yok: