1 Mayıs 2009 Cuma

Hacettepe'nin Top Sektirmeye Cevabı


Ligin ilk yarısında oynanan maçta 9 kişilik Hacettepe karşısında Lincoln top sektirince Erdoğan Arıca maç sonunda saçma sapan açıklamalar yapmıştı, hatta Lincoln'e saldırmaya çalışmıştı.Maçtan sonra Orhan Şam'ın açıklamalarını hatırlıyorum da bunun bir de rövanşı var demişti yanılmıyorsam. Lincoln'ün top sektirmesine geri dönersek, estetik açıdan tabii ki güzel ama bacak arasından top yiyen oyuncunun bir dahaki pozisyonda daha hırslanıp size sert bir tekme ihtimali olduğu kadar bir maçta ezdiğiniz rakibinizin size 2.maçta daha hırslı olması da çok normal. Atletico Madrid'in Barca'dan aldığı rövanşı da buna örnek olarak gösterebiliriz.

Galatasaray adına konuşulacak çok fazla bir şey yok. Rahatlıkla kazanırız havasında gelmişlerdi bu maça. Hacettepe erken bir gol atsa, Galatasaray kendine gelip maçı çevirebilirdi ama Hacettepe'nin golü çok iyi bir zamanlamayla geldi. Zaten Bülent Korkmaz sayesinde Galatasaray 2.yarılarda saçmalıyor. Hakan Balta sol bek başladı, orta sahaya geçti Volkan Yaman girince, Emre Aşık çıkınca stopere geri döndü. Korkmaz'ın Yaser-Volkan ya da Emre Aşık-Hasan Şaş değişiklikleri ile neler düşündüğünü anlayacak kadar futbol bilgim yok malesef. Bülent Korkmaz her geçen maç üstüne koyarak teknik direktör olamayacağını gösteriyor. Bir diğer şaşırdığım nokta da Cevat Güler'in yanında olmasına rağmen bu hataları yapabiliyor olması.

Hacettepe adına piyasa maçıydı. Ercüment bu takımda seneye 1.kaleci olacağını gösterdi, Orhan Sam zaten eğer Fenerbahçe ya da Galatasaray'a gitmezse Gençlerbirliği'ne geçiyor. İbrahim Şahin ayrılacağını söylemişti, hemşehrimi de Trabzonspor'da görmek isterim. Kötü bir sezon geçirdi sakatlıklar dolayısıyla ama büyük bir yetenek. Bu sene önemli aşama kaydeden Kadir Bekmezci, tekniği ile TSL'de kalmayı hak eden Murat Kalkan da yazın adres değiştirecek isimler olacaktır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bulentin yerine Cevat hoca kalsaydi su an takim belkide sampiyonluk kovaliyordu ama basiretsiz GS yonetimi Bulent gibi gazman kilikli, kendini Fatih Terim zannededen bir zihniyeti aldi getirdi Teknik Direktor yapti. Seneye bakalim Bulent devam edicek mi ederse FB li aragonezle birlikte gene 5 6 ligi zorlarlar 2 buyuk takim..

papaz dedi ki...

Cevat Güler olsa çok daha iyi bir yerde olabilirdi Galatasaray, tabii bu arada asıl suçlu olan futbolcuları atlamayalım.