3 Ocak 2009 Cumartesi

İskender Alın İBB'de



İskender'in serbest kaldığını ve TSL ekiplerinin kaçırmaması gereken bir isim olduğunu burada yazmıştık. İBB raporunda da İskender'in onlar için iyi bir seçim olacağını yazmıştım.

İskender İBB ile anlaştı ve ligin 2.yarısında TSL'de izleyeceğiz 24 yaşındaki forveti. BA 1.Lig az takip edilen ancak önemli oyunculara sahip bir lig. Son dönemde Gökhan Emreciksin, Gökhan Gönül gibi isimler oradan transfer edilip patlama yaptılar. İskender'de de bu potansiyel var. İzleyip göreceğiz.

6 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

hocam genç futbolculara yönelik tespitlerini ilgiyle takip ediyoruz.saygılar.

papaz dedi ki...

teşekkürler.

severek takip ediyorum gençleri.

selaminko dedi ki...

hocam bir emrah bedir, bir kibong'u da takip etmeni isteriz Adanaspor'dan :) gerçi Emrah sakat oynayamıyor. Emre Aktaş ta dikkat çekiyordu geçen yıl ama bu sene o kadar iyi değil.

papaz dedi ki...

Emrah Bedir yazmıştım sezonun başında yanbağları kopmadan...http://papazmetin.blogspot.com/2008/09/emrah-bedir.html

Emre Aktaş bu sene etkisiz, Kibong ise gerçekten ilginç bir oyuncu, çok güçlü.

Adsız dedi ki...

Denizlisporlu Engin Memişler den mutlaka haberin vardır. İlk yarı sakattı ikinci yarı patlama bekliyorum ondan.

papaz dedi ki...

Engin'i geçen sene Rusya'dan Saturn istemişti hatta Saturn ile bir hazırlık maçı yapmışlardı sanırım. Tam anlaşıyorlardı ki, ayağı kırıldı çocuğun. Uzun boylu, pivot özellikli bir oyuncu, ilk yarıda 9.haftada ilk kez maça çıkabildi.

Konya ile oynanan kupa maçında 11 başlamıştı, o maçta canlı izlemiştim, 1 de gol atmıştı hatta o maçta. Ben de kendisini daha çok izlemeyi bekliyorum, şimdiye kadar çok fazla izlemediğim için kulaktan dolma bir yazı yazmak istemedim.