28 Ocak 2009 Çarşamba

Bülent Uygun


"Tek lafım Galatasaray taraftarına. Burdan onlara şunu söyleyeceğim geçen yıl Sivas'a geldiniz, otubüslerle Sivas'ta gezdiniz hepiniz resimler çekildiniz, bu güzel şehirde sevgiyle karşılandınız. 10 bin kişi sizi karanfillerle karşıladı, şampiyonluk maçında şampiyonluğu elimizden aldınız ve biz sizleri alkışlarla uğurladık. Biz bu küfürü haketmedik, o küfürü edenlere..."

Yorumsuz.

13 yorum:

Arkhe dedi ki...

Bu maç sonunda öncelikle "Kahrolsun İsrail O... Ç... Balili" tezahuratına değinmek lazım. Bülent Uygun'dan hiç haz etmem ama bu açıklamayı yaparken içinde bulunduğu psikolojiyi anlayabiliyorum..

Adsız dedi ki...

aynı serzenişi 24 ocak günü bütün maç boyunca galatasaray takımına küfreden taraftarına da yapsaydı keşke. hiçbir farkı yok çünkü bu durumun.
melike

papaz dedi ki...

haftasonu Sivas'ta küfür duyduğundan emin misin?

Adsız dedi ki...

evet haftasonu sivasta küfür duyduğumdan eminim.emin olmamam kulaklarımı inkar etmek olur.duymayan var mı demek lazım.''avrupa fatihiymiş galatasaray ....''diye başlayıp küfürle biten, hepiniz bilmem ne çocuğusunuz diye devam eden küfürler...bülent uygun geçen sene çiçeklerle karşılamıştık sizi diyip şaşırıyor şimdi niye bu olanlar diye ben de şaşırdım aynı kendi kadar cumartesi olanlara.sivas seyircisinin bizle ne sorunu var bilmiyorum.ama olay sivas seyircisi değil olay küfür.çünkü kısasa kısas gibi saçma bir düşünce sonucu bugün ali sami yendede aynı olay yaşandı.o yüzden ben bülent uygunu anlıyorum.işte o da bizi anlayıp o günde yapabilirdi kendi seyircisine yönelik bir açıklama.bugün ali sami yende olanlar cumartesi sivasta olanlar gibi utanç vericidir.bir farkı yoktur.hele ki balili ye yapılan dahada utanç vericidir.işte asıl sorun bu tip taraftar profilidir.
melikE

papaz dedi ki...

Ben hatırlamıyorum küfür ne Cumartesi ne de daha önce Sivas'ta bir maçta ama o kadar eminsen muhtemelen ben duymamışımdır.

Adsız dedi ki...

bilmiyorum nerde izlediniz maçı yani tv den mi yerinden mi? ben tv den izledim ve net bir şekilde duydum.zaten sıklıkla devam etti.ayrıca bugünkü maçın gerilmesinin edilen saçma küfürlerinde başlangıcı maalesef sivastaki maçtır.zaten şaşırtıcı olmasının sebebide sivasta daha önce böyle bişey yaşanmamış olmasıdır.bu nefretin sebebini anlayamadım açıkçası.
meLİke

PIERREMANU dedi ki...

Melike bir şizofren olmalı.

selaminko dedi ki...

Bülent Uygun'a sonuna kadar katılıyorum kimse kusura bakmasın.

euler dedi ki...

@papaz;
Avrupa fatihiymiş galatasaray....
i..ne galatasaray.....

tezahuratlarını duymuş olman gerekirdi dakikalarce ve defalarca yapıldı bu tezahuratlar...


Bülent önce konuşmayı öğrensin (resmi sitesinde yazmış toplam 10 kitap okumuş :D ) ondan sonra demagoji yapsın komik oluyor çünkü...
Bir de karanfil meselesine gelelim.Geçen yıl 34 plakalı araçları taşladılar Sİvas ta, Gece takımın kamp yaptığı otelin önünde davul zurna caldılar sabah dek.Bunları herkes unutabilir ama bazıları hatırlar ve hatırlatır...

O da yetmezse Sivas ın resmi sitesine girip bir bakın bakalım ne yazıyor?
"GS ı evinde ağlattık."
Bu mudur samimiyet?

Adsız dedi ki...

@pıerremanu
beni şizofren olarak görmenin sebebini öğrenebilirmiyim.duyduğum bişeyi duymamış gibi mi yapıyorum,uyduruyormuyum yani bütün hepsini.tabii sen duymadıysan yapacak bişeyim yok en fazla maçı tekrar izlemeni tavsiye edebilirim.
ayrıca ben burda bülent uygunu suçlamıyorum.tabiiki haklı.ama galatasaray seyircisine şaşırdığı gibi kendi seyircisine de şaşırmalıydı.aynı şey çünkü.hiç bişey yokken biz sizi çiçeklerle karşıladık siz küfür ettiniz demek bir tarafı görmemek oluyor.
melike

Adsız dedi ki...

İnsanlar istediklerini duyarlar, istediklerini duymazlar durumu bu. Ben bir Galatasaray'lı olarak her ikisini de duydum. Özellikle Ali Sami Yen'deki maçta Sivasspor'a edilen küfürler nedeniyle de utanıyorum.

Sivasspor taraftarının yaptığı küfürleri duymayıp, gündeme getirmeyip yok efendim duymadım, yok efendim şizofrenik durumu türünden laflar hoş olmaz. Değerlendirilecekse, ayıplanacaksa, yorumsuz yazılacaksa hepsi değerlendirilmeli.

Bilmiyorum kendinizi maçın havasına kaptırıp sizinde kulaklarınız mı dondu ama Sivas'ta Melike'nin de dediği gibi ''Avrupa Fatihiymiş Galatasaray '' ile başlayan ve çok kötü sözlerle biten küfürlü tezahuratı duymayıp, Ali Sami Yen'de edilen küfürleri duymak ve sadece onlar üzerinde konuşmak ya sağırlıktır, ya da taraf tutmak, başta söz ettiğim gibi istenilenleri duymak, istemediklerini duymamak durumundan başka bir şey değildir.

pclion dedi ki...

Metin hocam, küfür vardı Sivas'ta, hem de normalin baya üzerindeydi diyebilirim.

Bülent Uygun'un her zamanki şovlarındandır bu. Tamam, küfür hoş bir şey değildir ve Bülent Uygun bunu haketmemiştir ancak sadece Galatasaray maçlarında bunun üstüne gitmesi bence tesadüf değil. Geçen sene kızını televizyona çıkarıp yaptırdığı gösterileri unutmamak gerekir.

Bu yüzden hiçbir zaman bir Aykut Kocaman, bir Ersun Yanal, bir Mehmet Özdilek seviyesinde olamaz Bülent Uygun...

papaz dedi ki...

"Ben hatırlamıyorum küfür ne Cumartesi ne de daha önce Sivas'ta bir maçta ama o kadar eminsen muhtemelen ben duymamışımdır."

yazmıştım zaten Melike'ye de, dikkat etmemişim demek ki Galatasaraylılar duymuş.

Son dönemde Sivas-Galatasaray arasında bir gerginlik oluştu. Bunda Fenerbahçeli Bülent Uygun'un katkısı çok fazladır doğal olarak. Tarzını çok beğediğimi ben de söyleyemem, ama bu kadar konuşması ile dikkati oyuncuların üzerinden çekmesi Sivas'ın istikrarında çok önemli rol oynuyor diye düşünüyorum.