18 Ocak 2009 Pazar

Don't Touch My Kaka





Son yılların belki de futbol tarihinin en önemli transferi gerçekleşmek üzere. Gitti gidiyor derken dün akşam bir bakıma veda etti Kaka Milan'a ve San Siro'ya. Milan Abbiati'nin kalesinde devleştiği maçta Fiorentina'yı devirdi. İnter , Atalanta deplasmanında 2-0 yenik durumda an itibariyle. Milan farkı 6ya indirir bu skorlar, Juventus akşam Lazio deplasmanında kazanırsa fark 1e inebilir. Scudetto yarışı 2009'da hız kazanıyor.

Milan: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham (Senderos 80), Pirlo, Ambrosini; Kaka, Seedorf (Flamini 69); Pato (Ronaldinho 77)

Fiorentina: Storari; Comotto, Gamberini, Kroldrup, Vargas; Kuzmanovic (Bonazzoli 71), Felipe Melo, Montolivo; Santana (Gobbi 81); Jovetic, Gilardino

Ref: Rosetti

Sent off: Jankulovski 91 (M)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ya futbol tarihinin en buyuk transferi dememde ben buna yinede cok buyuk transfer. tarihin en buyuk transferi hala ya figonun gecisidir ya da realin juveden zidane i almasidir, hem para yonunden hemde futbolcularla beraber kluplerinde buyuklukleri yonunden. simdi elin arabi cikiyor oduyor 150 milyonu kakada gidiyor tabi manchester city diye son 40 yilda manunun altinda ezile ezile bir hale gelmis takima.