10 Ocak 2009 Cumartesi

Mourinho'nun Yolunda


Rafa Benitez Ada'da geçirdiği 4 yıldan sonra Alex Ferguson'un önemini ve büyüklüğünü daha iyi anlamış durumda (!). Sir Ferguson'un dokunulmaz olduğunun farkına varmış ki o da Mourinho'nun yolundan direk Ferguson'a saldırmaya başladı.

Manchester'da Giggs ve Ferdinand'ı geçtiğimiz aylarda Liverpool için şampiyonluk şansları yok tarzında açıklamaları olmuştu ( daha spesifik olursak Şampiyonluk için gereken kaliteye sahip değiller demişlerdi) onlara pek cevap vermedi Liverpool cephesi ancak Chelsea yavaş yavaş tökezlemeye ve yarış 2 Kırmızı, 2 ezeli rakip arasına kalmaya başlayınca Benitez çıkışını yaptı. Ferguson'un "Respect" kampanyasına rağmen hakemleri eleştirebilen, FA ile ilgili yorum yapabilen tek kişi olduğunu çünkü bunun karşılığında asla ceza almayacağını bildiğini söyledi. Ferguson'un "dokunulmaz" olduğundan dem vurdu yani. Ferguson'un kafası şu anda Chelsea maçında ancak haftaiçi ona cevap verecektir. Bakalım bu demeç savaşı nereye gidecek. Manu-Liverpool maçına daha 2 ay var. 14 Mart'ta Old Trafford'da olacak bu 2 takım.

2 yorum:

pclion dedi ki...

Fotoğraf içerikle birebir uymuş. :)

Ser dedi ki...

Benitez'e sonuna kadar katiliyorum. Birileri hep daha fazla esit. Alex'in hakkindan Jose geliyordu ama uzak kaldi biraz.