7 Ocak 2009 Çarşamba

Spurs vs United ?


Tottenham artık finali garantiledi diyebiliriz. Aslına bakarsanız ilk yarıdaki oyunu Turf Moor'da da oynarlarsa Burnley'in bir şansı olabilir. Chris Eagles'ı ilk olarak Manu'nun Saraçoğlu'nda Fenerbahçe'den 3 yediği maçta izlemiştim, Burnley'in en etkili ismi olarak dikkat çekti.

İlk başlarda hiç ısınamamıştım, ismi ya da tipi neden bilmiyorum ama itici geliyordu bana fakat Jamie O'Hara gittikçe daha iyi bir oyuncu oluyor. Bentley'in yerine girdikten sonra maçı değiştiren adamdı. Lennon da onun sayesinde canlandı. Bu blogda sene başında Ramos'un Tottenham'ının sene başında 4-4-2 oynayıp orta sahanın göbeğini Jenas-Modric'e emanet ederek nasıl intihar ettiğini yazmıştım. Bu tercihi Ramos'un işine, Tottenham'ın da yine bir sezonuna mal oldu. Redknapp'ın gelir gelmez sihirli değneğiyle dokunuşu da orta sahaya olmuştu. Zokora'yı sağbekten asıl mevkisi ön liberoya çekip, forveti teke düşürüp, Modric'i asıl yerine forvet arkasına almıştı. Geçen sene Tuncay'ın başlangıcına benzer bir başlangıç yaptı "Küçük Fare". Yerini bulana kadar bunu kim aldı dedirtti ancak asıl yerinde oynamaya başladıktan sonra bence Spurs'un bu dirilişindeki kilit isim. United-Spurs finali olursa kazanan yine Kırmızılar olacak gibi duruyor, malesef.

Tottenham: Gomes, Corluka, Dawson, Woodgate, Bale, Lennon, Modric, Zokora, Bentley (O'Hara 46), Pavlyuchenko, Campbell.
Subs Not Used: Alnwick, Gunter, Giovani, Taarabt, Boateng, Rocha.

Goals: Dawson 47, O'Hara 52, Pavlyuchenko 65, Duff 68 og.

Burnley: Jensen, Alexander, Duff, Carlisle, Jordan, Gudjonsson (McDonald 30), Eagles, Paterson (Akinbiyi 86), Elliott, Blake (Rodriguez 75), McCann.
Subs Not Used: Penny, Kalvenes, Mahon, MacDonald.

Booked: Duff.

Goals: Paterson 15.

Att: 31,377

Ref: Martin Atkinson (W Yorkshire).

2 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

yeni moda da defansif orta sahalardan sağ bek yaratmak heralde. serkan balcı, michael essien, didier zokora, kısa süreliğine tobias linderoth, vs.

papaz dedi ki...

evet baya moda gerçekten.

Essien'i ayrı tutuyorum yalnız, onu heryere koysan aynı performansla oynuyor adam.