21 Aralık 2008 Pazar

İskender Alın


28 Şubat 1984

İskender ile ilgili yazı yazacaktım aklımdaydı ama son gelişmelerden sonra yazmak farz oldu. Kartalspor sezon başından beri ekonomik krizdeydi, aslında para var ancak bu hafta ayyuka çıkan haberlere göre başkan parayı kendi işlerinde kullanıyormuş.

Konumuza dönersek, İskender ve Zafer Çevik bu haberden sonra takımdan ayrıldılar, diğer oyuncular da onları takip edecek bugünkü maçtan sonra. İskender TFF'ye serbest kalmak için başvurmuştu zaten, TSL de forvet arayan takımların dikkat etmesi gereken bir isim.

Klasik bir pivot santrafor değil aslında forvet arkası özellikli ayaklarına hakim, çabuk bir forvet oyuncusu. Son vuruşları gayet iyi, biraz ince vurma sevdası var, resimdeki hali biraz eski şimdi biraz daha güçlendirmiş durumda kendini.

Geçen sezon 14 gol atmıştı BA'da, bu sezon ise 7 golü var. Bu arada Fenerbahçe'nin menajeriyle görüştüğünü duymuştum 2 hafta önce, alırsa iyi bir yedek kazanır Fenerbahçe. Gökhan Gönül'ün nasıl çıktığını unutmasın kimse.

7 yorum:

asistants dedi ki...

Bu oyuncunun Beykoz semtinde Paşabahçe sporda yetişme olduğunu ve sadece 10 futbol topuna transfer olduğunu biliyormuydunuz?

Ayrıca Federasyon'un da uyulmasını ön gördüğü yetiştiricilik ücreti adı altında futbolcuyu yetiştiren kulübe transfer sırasında ufak sayılabilecek bir tutar ödeme yapılması gerekiyor peki buna uyan bir takımımız var mı?

ya da bu çocuk transfer olduğunda Paşabahçe spor kulübü ne kadar ücret alacak bunu takip etmek lazım...

Altuğ Aktaş
www.atgasistants.blogspot.com

papaz dedi ki...

yanlış bilmiyorsam Paşabahçe Fener'in himayesi altında bir takım, Semih de orada başlamış futbola diye hatırlıyorum.

onoore dedi ki...

semih izmir de başladı futbola,p.bahçe ise 10sene öncesinde fenerbahçeden destek almışlığı var ama şuan böyle bir şey yok..o dönemlerde serkan özsoy p.bahçeden f.bahçeye geçmiş löw zamanında da baya forma almıştı..iskenderin de ibb yle imzaladığını duydum bugün..ilkokuldan arkadaşımdır hayırlı olur umarım

Her Yol Roma dedi ki...

semih özçamdibi'den gelme..

papaz dedi ki...

bi fenerbahçe bağlantısı var ama paşabahçenin. Serkan'dan başka biri daha oradan gelme diye hatırlıyorum ama çıkaramadım.

SERWET dedi ki...

FENERLE ASLINDA PEK ALAKALARI YOK..PASABAHCE TAMAMEN FUTBOLCU YETISTIRMYE CALISAN ISTANBULUN ANADOLU YAKASININ COK ESKI BIR KULUBU..SUAN SUPER AMATOR LIGDE..GERCEKTEN COK DUZGUN BIR YONETIM VE HOCALARA SAHIPLER..ESKIDEN FAHRETTIN HOCA WARDI SEWER P.BAHCE YI TABII ONLARDA HOCAYI..SUAN ORDAMI BILMIYRUM..BENDE OYNADIM 1 SENE A TAKIMDA SAMPIYON OLMUSTUK NAGMALUP..EREN AYDIN WAR G.BIRLIGINDE SUAN,SERKAN WARDI FENERDE STOPERDI,ISKENDER WAR KARTALDA EN SON.FATIH WAR GAZIANTEPTE,CEM WARDI TRABZONDA STOPER,MUMİN WAR KUCUKKOYDE BUNLAR HEP PASABAHCEDE YETISTILERR..BILGILERINIZEE

papaz dedi ki...

teşekkürler.

Bu arada hala serbest İskender, henüz bir klüple anlaşmadı.