8 Aralık 2008 Pazartesi

Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda...


Tam bu şarkının maçıydı, yağmur altında 4 de 3ü açık tribünler tıklım tıklımdı. Sadri Şener'in transferlerle ve moral vererek ayağa kaldırdığı şehrin yeni halinin göstergesiydi tribünlerin. Çok uzun sürdü ama 96 kabusu aşıldı artık.

Son iç saha maçlarında olduğu gibi yine çok saldırgan başladı takım, sağlı sollu denir ya bu baskı için Trabzon'un baskısı sadece sağlı oluyor. Sol açıkta Serkan vardı bu maçta, sene başından beri sürdürdüğü istikrarını devam ettirdi ve iyi oynadı çıkana kadar ancak o kanattan yine çok etkili atak gelmedi.

Gökhan'ın direkten dönen topundan hemen sonra Taner yine perdeyi açtı. 4 büyüklere karşı her maçta ilk golü atmayı başardı tecrübeli oyuncu bu sezon ancak her maçı kaybettiler. Ancak İstanbullu takımlar karşısındaki kadar zayıf değildi Kocaeli, son 3 maçtaki 7 puanla toparlanmışlardı.

Golden sonra da iyi oynamaya devam etti Trabzon, yine çok tempolu oynadı içeride, bu maçta ileride Umut-Gökhan baya iyi işler yaptılar. Gökhan 3 net gol kaçırsa da asistini yaptı ve eleştirilere rağmen iyi oyununa devam etti. 5 gol 6 asistlik performansını gözden geliyorlar bu sezon.

Maçtan önce korktuğum bir maçtı . Kocaeli tam toparlanmışken zor bir maçtı ancak kayıpsız geçip yola devam dedi Trabzon, şimdi tüm rakiplerin kolay maçlarının olduğu haftada kritik bir Bursa deplasmanı var, kazanmak müthiş bir özgüven sağlayacak takıma.

Hiç yorum yok: