16 Aralık 2008 Salı

Gökhan Emreciksin Fenerbahçe'de


Fenerbahçe transferde ilk hamlesini yaptı ve çok doğru bir hamleyle Gökhan Emreciksin transferini bitirdi. 2 milyon euro ödeyecekler Ankaragücü'ne Gökhan için. Buradaki scout raporunda da bundan 8 ay önce Fenerbahçe için doğru seçim olacağını belirtmiştim. Fenerbahçe'nin sağ kanada kesin olarak takviye yapması lazımdı. Kazım'ın istikrarsızlığı, Deivid'in yabancı kontenjanına takılacak olması dolayısıyla kesin ihtiyaçtı.

Sert şutlar, driplingleri ile tam bir kanat oyuncusu aldılar, ters kanatta da oynayabiliyor. 1e1leri çok etkili, aslında 4-3-3 için daha uygun bir kanat oyuncusu çünkü ortaları yeterince iyi değil. Ortalarını da geliştirirse A milli takımda da kalıcı olabilir.

3 yorum:

pclion dedi ki...

Transfer kesinleştiğinde bir şeyler karalayacağım bununla ilgili.

Yeni tema hayırlı olsun bu arada, güzel temadır. Düne kadar bunu kullanıyordum zaten...

Kadri Akkurt dedi ki...

Transfer kesin gibi duruyor ki zaten adı da sıkça anılmıştı bu aralar. Umarım Fenerbahçe'ye layık olur. Diğer transfer haberlerini de bekliyoruz dört gözle. footballinturkey.blogspot.com'dan sevgiler, iyi çalışmalar.

papaz dedi ki...

teşekkürler pclion,

değişim vakti gelmişti zaten:) bu işlerden anlasam arka plandaki renklerle de oynayacam biraz ama işte toptan çökertirim diye korkuyorum:)