20 Aralık 2008 Cumartesi

Kaf Sin Kaf


Karşıyaka geçen hafta Bolu deplasmanından 3-0lık skorla dönünce 1000den fazla taraftar akın etmişti havaalanına takımı karşılamaya, takımı şampiyon gibi karşılaşmışlardı.

Sezon başında tamamen baştan kurulan bir takım Karşıyaka ve kadrodaki oyuncuların önemli kısmı tecrübesiz ve alt liglerden gelen isimlerdi ancak Reha Kapsal müthiş bir ortasaha oluşturdu. Zafer-Taha-Cihan-Kıvanç-Ferhat (bugün Ferhat sakat olduğu için Emre oynadı) ortasahasıyla rakibe nefes aldırmayan bir takım yarattı ve kalede de müthiş bir sezon geçiren Kerem İnan'ın performansı ile- ki bu sezon 17 maçta 9.kez gol yemedi bugün- takım zirve adayı haline geldi.

Manisa, Kasımpaşa, Diyarbakir, Altay gibi takımları bu sezon yenememiş Kafkaf için kritik maçtı ve çok iyi başladılar, maçın başında direğe takıldılar Serkan İrdem'in kafasıyla. Atatürk stadında 15000e yakın taraftarının desteğiyle oynadı Karşıyaka ancak topun gitmesini engelleyen göle dönmüş bir zemin vardı.

Rize de beklenen kadrosuyla çıkmıştı ancak yağmurlu havada top sürülemediği için kontratak silahları Emrah Kol çok etkisiz kaldı. Orta sahada Karşıyaka kontrolü elinde tuttu maç boyuncu ve 80.dakikada kazandıkları penaltıyı Cihan Yilmaz gole çevirince çok kritik bir galibiyet almış oldular. Kafkafın TSL yürüyüşü de böylece devam etti, ancak 1 tane takımı sürükleyecek forvet almaları gerektiğinin de farkında olması lazım camianın.

Hiç yorum yok: