28 Aralık 2008 Pazar

Martin O'Neill ve Ashley Young


Fotoğraf çok anlamlı. O'Neill genç forvetine sıkıca sarılmış durumda. Real Madrid'in takibinde olan ve Aston Villa'nın bu seneki çıkışında Ashley Young ve Agbonlahor en büyük pay sahibi olan 2 isim. Martin O'Neill geldikten sonra 2 oyuncu da müthiş aşama kaydettiler ve geçen sene de yazmıştım 2sinin İngiliz milli takım seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Özellikle yaratıcı oyuncu sıkıntısı çeken İngiltere'nin Walcott'dansa Young üzerine planlarını yapmasının daha doğru olacağını düşünüyorum.

Juande Ramos Ada'da geçirdiği dönemde gözüne kestirdiği isimleri birer birer istiyor Real Madrid'e. Pennant, Ashley Young, Downing ilgilendikleri isimler. Ashley Young aralarında en öne çıkan isim. Ancak sene başında kaptan Barry'i satmayarak büyümekte kararlı olduğunu gösteren Martin O'Neill genç forveti bırakmaya hiç de niyetli değil. Çok belli değil mi zaten.

2 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Gareth Barry'i elde tutmayı başardılar ama Ashley Young için bu pek mümkün olacak gibi gözükmüyor. Daha 23 yaşında, Agbonlahor'la beraber takımın en golcü ismi..

Böyle oynamaya değerse başka forma giyecek gibi..

Her Yol Roma dedi ki...

"Çok belli değil mi zaten" yorumu süpr olmuş.. saygılar