2 Kasım 2008 Pazar

Taç ve Gol


Haftaiçi içime doğmuş demekki ne zamandır aklımdaki Rory Delap yazısını yazdım Arsenal maçı öncesi. Taçlarıyla can yakmaya devam edeceğini de ekledim. Arsenal'i yenmelerini bekliyorum zaten, Arsenal klasik krizlerinden birine girdi, genç takımda isyan edip, arkadaşlarına liderlik edecek bu krizden çıkartacak adamları da olmadığı içi krizleri uzun sürüyor zaten.

Stoke yine 2 taçtan gol attı, Rory Delap asistleriyle şov yapmaya devam ediyor. Haftaiçindeki senaryo aynen uygulandı. Delap gönderdi, Fuller kafayı çaktı. 2.yarıda da sezonun en istikrarlı isimlerinden Nijeryalı Olofinjana 2ledi. Arsenal Walcott ve Adebayor'u ciddi bir süreliğine kaybetti. Fener'e Bendtner-Van Persie ikilisi oynar, Toure'nin ilk golle Fuller'ın vurdurduğu kafa da son dönemde yaşadığı düşüşün en ciddi dip noktalarından birisi. 2 yıl önceki Toure ile arasında dağlar kadar fark var.

Stoke: Sorensen, Griffin, Abdoulaye Faye, Shawcross, Higginbotham, Amdy Faye, Olofinjana, Diao (Whelan 78), Delap, Fuller (Cresswell 86), Sidibe (Kitson 90).
Subs Not Used: Simonsen, Soares, Wilkinson, Sonko.

Booked: Higginbotham, Sidibe, Delap, Cresswell.

Goals: Fuller 11, Olofinjana 73.

Arsenal: Almunia, Sagna (Walcott 57), Toure, Silvestre, Clichy, Denilson (Van Persie 65), Fabregas, Song Billong, Diaby, Adebayor (Vela 72), Bendtner.
Subs Not Used: Fabianski, Nasri, Ramsey, Djourou.

Sent Off: Van Persie (76).

Booked: Adebayor, Fabregas.

Goals: Clichy 90.

Att: 26,704

Ref: Rob Styles (Hampshire).

Hiç yorum yok: