5 Kasım 2008 Çarşamba

Arsenal v Fenerbahçe


Arsenal'de ciddi sakatlık krizi var. Adebayor, Walcott, Gallas, Eboue yoklar ancak ilk maçtaki 11 ile kıyasladığımızda sadece Adebayor'dan doğacak bir eksiklik ama aksi yönde defansta Toure'nin dönmesi ile güç kazanımı var.

4-5-1 yerine klasik 4-4-2si ile oynayacak Arsenal, Walcott geniş kadro içinde kolayca alternatifi bulunabilen bir isim ki Diaby kanatta olacak. Van Persie haftasonu cezalı Manu karşısında, onun için özür maçı olacaktır.

Arsenal'de Adebayor eksikken Fener'de de aynı öneme sahip Alex yok, ayrıca Deivid hazır değil, max. 30-35 dakika oynayabilecektir. Semih biraz daha geriye çekilip, Güiza'ya pasları atacak isim olacak. En önemli yük 2 açıkta, Uğur ve Kazım'da olacak. 2sinin de kanattan top taşımaları lazım yoksa Fener maç boyu kendi sahasına hapsolur. Selçuk-Maldonado göbeği ile top çıkarması zor, uzun toplarda başarısız bir takım zaten Fener, o yüzden hücum edebilmek için Uğur ve Kazım'ın driplingleri ile 2 bekin bindirmeleri çok önemli.

Maçtan beklentim ilk maça yakın bir skor açıkcası, Fenerbahçe bu maça yeterince hazır değil, akıllar tamamen Galatasaray maçında. Rahat kazanır Arsenal, 4-1 diyorum ben.

Arsenal (probable, 4-4-1-1) Almunia; Sagna, Toure, Silvestre, Clichy; Nasri, Denilson, Fabregas, Diaby; Van Persie; Bendtner

Fenerbahce (probable, 4-4-2) Volkan Demirel; Gokhan Gonul, Lugano, Edu, Roberto Carlos; Kazim, Selcuk Sahin, Maldonado, Ugur Boral; Guiza, Semih Senturk

3 yorum:

Adsız dedi ki...

İnşallah tahmininizde yanılırsın :)

papaz dedi ki...

çok üzülmedim yanıldığıma:)

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
a draw is more or less a good result, cause after the saturday game, I thought that Fenerbahçe would recieve many goals at London.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)