24 Kasım 2008 Pazartesi

12.Hafta


4 büyüklerin 4 maçında 2 gol oldu topu topu. 3 tanesi gol atamadı, Cumartesi oynayan 2si kaleye bile gidemedi doğru düzgün.

Galatasaray için çok fazla yapılacak eleştiri yok aslında, köklü bir değişim geçiriyor takım arada olacaktır böyle iğrenç performanslar, tabii rüzgarı da katarsak çok suçlamıyorum ben Galatasaray'ı, daha önce çok eleştirmiştim, takipçiler farkındadır. Geçen seneki savaşçı takımı unutmaya çalışsın Galatasaraylılar, yıldızlı ve savaşçı takım pek olmuyor, hele ellerindeki kırılgan yıldızlarla asla geçen seneki Fenerbahçe maçı gibi bir oyun izleyemezler.

Fenerbahçe ilk 20 dakika iyi başladı ama gerisini getiremedi, Alex sakatlıktan döndüğü için yeterli değildi, kendini de Porto maçı öncesi çok zorlayıp tekrar sakatlanmak istemedi diye düşünüyorum. Ankara yaramadı İstanbullulara bu hafta. Beşiktaş da Türk Telekom'a kaybetti basketbolda.

Beşiktaş karşısında diğer maçlara göre farklı bir Es-Es buldu, bu sezon ilk kez bu tarz bir kadroyla sahaya çıktı Çalımbay. Sağbek Sezgin'i sola çekti, solbek Murat'ı ki defansif özellikleri fazla olan bir oyuncu sol açık oynatınca çıkamadı takımı. Sağ açık Serdar'ı forvet çekip ön libero Doğa'yı sağ kanada koyunca, Fener ve GS maçlarında kanatlardan rakibi bitiren Serdar-Bülent Kocabey ikilisinden yoksun oynamış oldu. Beşiktaş da Tello çok iyi günündeydi, 10 numara Delgado'daydı ama Tello 10 numara gibi oynadı. Hakederek rahat kazandı Beşiktaş, gelecek haftaki derbi öncesi müthiş karlı kapattı haftayı.

1 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
when he shoted the decisive penalty against Italy in the Last Euro he said:" I must to show my quality", so now it is the same for him and the team, they must show that they can win a title and they can play well under pressure.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)