5 Kasım 2008 Çarşamba

Nenad Jestrovic


"KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Yılmaz Vural, Dusan Andelkoviç, Dorde Tutoriç ve Nenad Jestroviç'in alacaklarını öne sürerek takımdan ayrıldığını belirtti.

İşin idari boyutunu bilmediğini, ancak teknik açıdan bu futbolcuların gitmesini olumlu karşıladığını ifade eden Vural, şunları söyledi:

''Teknik açıdan bana sorarsanız 'Allah onlardan razı olsun' derim. Zaten oynamıyorlardı, sezon başından beri bu takıma verdikleri bir şey yok. Belki de bizim için daha olumlu olur. Bu gösteriyor ki, yabancı oyuncu seçerken daha hassas olacaksınız, faydalı oyuncu seçeceksiniz. Yöneticiler bazı kişilere güvendi ve aldatıldı ama biz kalan futbolcularımızla delikanlı gibi bu işi sonuna kadar götüreceğiz."

Haberle başladık yorumla devam edelim. Nenad Jestrovic daha önceli dönemlerde Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş, kariyerine tepesine daha önceden çıkmış şu an inişte olan ancak her ne olursa olsun belli bir kalitenin üzerinde olan, bitiriciliği iyi, duran toplarda etkili, klas bir forvet. Sezon başından beri sadece 329 dakika şans verdiler. Önce Engin İpekoğlu, sonra da Yılmaz Vural yedek bırakarak deli ettiler adamı, bir de üzerine ödeme krizi yaşanınca diğer 2 Sırp oyuncuyla beraber ayrıldılar.

Aslında bu konuyu daha önce de yazmayı düşünüyorum ve "Dön Baba Dönelim" ile de alakası var. Bu teknik direktör değirmeninde hocalar her oyuncu ile çalışmış oluyorlar ve dolayısıyla kadro seçerken yabancılardansa daha önce çalıştıkları Türk oyunculara yakınlık gösteriyorlar, ve yabancıları harcıyorlar. Bunun son kurbanı da Jestrovic oldu ve önemli bir oyuncuyu kaybetmiş oldu TSL de.

Hiç yorum yok: