2 Kasım 2008 Pazar

Geri Dönenler

TSL kalitesiz diye hala yırtınanlar var onlara göre büyük takımlar gelene geçene 4-5 sallıyorsa ligimiz kaliteli, puan kaybediyorlarsa kalitesiz zaten. Son 2 haftadır müthiş maçlar olmaya başladı, sene başından beri çok güzel maçlar izliyoruz zaten ama dünkü maçlarla beraber son 2 haftadaki 6 maçın 6sı da enfesti.

Müthiş maçtı özellikle ilk yarıda, Trabzon çok önde oynamaya çalıştı baskı kurmak için ama artık kesin ortaya çıkan bir gerçek var. Trabzon karşısında ayağa iyi pas yapan takımlar Trabzon'u çok yoruyor ve etkili oluyor. Dün de aynı senaryo vardı sahada, Hüseyin de olmayınca pres gücü iyice zayıflayan orta alanda istediği gibi top yaptı Belediye. Slyva Antep maçlarında soru işareti yaratmıştı, dün müthiş 2 top çıkardı ve Olimpiyat'taki 40000 taraftarı mest etti. İbrahim Akin ve Slyva sağolsun zaten ilk yarıda 2 gol atabilirdi Belediye. Ancak Trabzon da Umut ve Gökhan'la çok net 2 gol kaçırdı 0-0ken.

Trabzon hep kontralarla pozisyon verdi, o yüzden 1-0 olduktan sonra daha geri çekildi takım ve zorlanmadan farka gitti. 4-0 kesinlikle maçın hakkı değil özellikle 2.golden sonra dağıldı Belediye ki 2.golde öyle böyle gol değildi. Müthiş gördü Selçuk ve nefis girdi topun dibine.

Colman'da Galatasaray maçındaki yedeklikten sonra canlanma var, Antep maçında da iyidi dün çok istedi gene. Selçuk ve Colman'la çok güzel paslar atabiliyor artık Trabzon ki en son Syzmek döneminde gelirdi böyle paslar. Tayfun'a asisti mükemmeldi bir de penaltı yaptırdı üzerine.

Galatasaray maçında 3 forvetli taktik sökmedi, haftaya Salı kupada çok kritik Beşiktaş maçı var içeride. Hüseyin-Serkan-Selçuk 3 lüsü orta sahada önünde Colman ileride Gökhan-Yattara ikilisi denemeli bence Yanal.

Tayfun'a arada böyle iniyor gökten, Cafu gibi oynuyor. 2 hafta sonra yine hata yapar kesin:) Ama seviyorum bu çocuğu gönülden oynuyor, takım için canını vermeye hazır böyle adamlara küfür eden taraftarlara deliriyorum.

Maç sonu sevinç ve Olimpiyat'ı takım 3 maçtır kazanamazken boş bırakmayan taraftar müthişti. Hacettepe içeride, Gençler deplasmanı var önümüzdeki 2 maçta bunlar kayıpsız geçilirse içerideki Sivas maçına daha rahat çıkılır.

Hiç yorum yok: