5 Kasım 2008 Çarşamba

CL 4 Kasım

Barca'nın 11 maça ulaşan galibiyet serisi kağıt üzerinde en kolay görünen maçta sona erdi. Messi-Etoo yedekti, 2.yarıda girdiler ve Barca deplasmanda 6 attığı Basel'le evinde 1-1 berabere kaldı. En dikkat çeken skoru oldu gecenin.

Anorthosis evindeki yenilmezlik serisini İnter defansının da yardımları ile korudu, Werder ligdeki kötü gidişini CL'ye de taşıdı, bu takımın köklü değişiklikler yapması lazım artık, yediğimizden çok atalım artık işe yaramıyor. En karışık grup haline geldi B Grubu.

Roma'nın hayat öpücüğü Chelsea oldu. Gol yemeyen Chelsea'ye 3 tane birden salladılar, Vucinic gecenin adamıydı. Deco kırmızı kart gördü ve atıldı, ilginç olan 3 yemesine rağmen Chelsea'nin iyi bir maç çıkarması oldu. Scolari'nin büyük maçlar sorununa çare bulması lazım. Manu, Liverpool ve 2 Roma maçından 1ini kazanıp 2sini kaybettiler. Cluj'un sürprizle başlayan CL macerası Bordeaux karşısında büyük yara aldı, artık şansları kalmadı grupta diyebiliriz. Roma-Bordeaux arasında kaldı 2.lik yarışı ki Roma son maçta içeride oynayacak Bordeaux ile.

Marsilya ilk maçta şaşırtmıştı bu sezon kötü olan PSV karşısında, rövanşta acısını fena çıkardılar. Niang 2 golle geceye damgasını vururken Anfield Road'daki Hansson katkılı beraberlik grubun bittiğini ilan etti. Liverpool-A.Madrid elele çıkıyorlar artık gruptan, Marsilya PSV ile giriştiği 3.lük yarışında averajı da lehine çevirdi.

Hiç yorum yok: