3 Kasım 2008 Pazartesi

AI


Allen Iverson özel adamdır. 76ersi finallere taşıdığı sezonki performansı muhteşemdi, en iyi sezonu da oydu zaten. Oradan ayrılması doğruydu kendi adına da ancak Denver gibi salak bir takıma gitmesi kötü oldu. Carmelo gibi sadece kendisini düşünen ve LBJ ile kendisini bir tutan bir arızanın yanında kabus gibi bir dönemdi onun için. Billups'la takımları değiştiler bugün, Billups'lı Denver yine birşey olmaz, dışarıdan savunmaları biraz güçlenir belki ama pota altları bomboş. Vahşi Batı'da playoff yapamazlar. Clippers, Warriors'ın da altında 10. olurlar en iyi ihtimalle başka hamle yapmazlarsa.

Detroit tarafından çok iyi hamle bence, hem kısa hem de uzun vadede. Billups kritik dakikaların adamıydı ama 1 numaranın o işe soyunduğu zaman takımın yapısını bozduğunu düşünenlerdenim. Iverson daha iyi olacaktır orada. Hamilton'un sayıları düşer belki ama pota altına giden top sayısı artacaktır.

Uzun vadede Maxiell ve Prince gibi 2 yetenekli genç isme sahip Pistons sezon sonunda Iverson'ın biten kontratıyla iyice rahatlayacak ve 2 oyuncu alabilecek ki bunları da guard pozisyonuna alırsa Pistons çok güçlü olarak geri şampiyon olabilecek hale gelecektir.

Hiç yorum yok: