30 Kasım 2008 Pazar

Chelsea v Arsenal


Chelsea, Manu ve Liverpool'u yenemedi bu sene evinde. Şimdiki rakibi ise belalısı Arsenal. Chelsea'nin Premier Lig tarihinde en başarısız olduğu takım Arsenal. 15 kere kaybedip 47 gol yemişler Arsenal'den 32 maçta.

Sezona bomba gibi bir giriş yapmasına rağmen büyük maçlarda alınan kötü sonuçlar Chelsea için kötü oldu. Şimdiye farkı açabilirlerdi büyük maçlarda daha iyi sonuçlar alsalar.

Drogba cezalı, Joe Cole sakat. Son 5 maçta 8 gol atan Anelka eski takımına karşı sahada olacak. Defansın ortasında yine Ivanovic oynayacak, Ballack kulübede, kanatlarda Kalou ve Malouda olacak.

Arsenal'de Gallas kadroda olmayacak diye bekliyorum, Sagna döndü sakatlıktan. Walcott ve Diaby yoklar, muhtemelen Ramsey 11de başlayacak. Wenger büyük maçlarda sıkça denediği 4-5-1e de dönebilir Van Persie'yi kulübeye gönderip, Song ile başlayarak. 1 saat kaldı maça Chelsea'nın artık kazanması gereken bir maç.

Home and away
League (inc PL): Chelsea 40 wins, Arsenal 58, Draws 44
Prem: Chelsea 6 wins, Arsenal 15, Draws 11

at Chelsea only
League (inc PL): Chelsea 23 wins, Arsenal 23, Draws 25
Prem: Chelsea 5 wins, Arsenal 5, Draws 6

Chelsea (probable, 4-1-4-1): Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, A Cole; Mikel; Kalou, Deco, Lampard, Malouda; Anelka.

Arsenal (probable, 4-4-1-1): Almunia; Sagna, Toure, Silvestre, Clichy; Ramsey, Fabregas, Denilson, Nasri; Van Persie; Adebayor.


Hiç yorum yok: