30 Kasım 2008 Pazar

Tek Tek


2 kritik maçtan 4 puan alınsa çok güzel olacaktı. Sivas ve Kayseri, ikisi de beraberlikle geçildi. Fener'i ve Beşiktaş'ı yenen Galatasaray'a yenilmeyen Kayseri'den 1 puan kötü sonuç sayılmaz hele ki son 10 dakika 10 kişiyle olunca.

Klasik kadroyla başladı yine Yanal, ilk dakikalarda sol tarafı çok iyi kullandı Kayseri. Olembe sol açıktı, Topuz da oraya yaklaşınca tehlikeli oldular. 15. dakikadan sonra dengeledi Trabzon. Gökhan Ünal geldiği günden beri en iyi maçlarından birini oynadı. Sağıyla aşırtıp soluyla vurduğu şut harikaydı, köşeden Hamidou çıkarmasa çok daha iyi olacaktı.

Temposu yüksek çok zevkli maçtı, son 4 lig maçında gol yemeyen defans yine formdaydı. Uyduruk bir penaltı ile gol yedi Slyva ki 6.maçında 2.golünü yemiş oldu ligde. Maça müthiş etki eden bir hakem verdi, alakasız bir gol verdi önce Trabzon'a sonra saçmasapan bir penaltıyla ödeştirdi takımları. Sonuçta maçın hakkını bularak berabere bitmesi iyi oldu.

3 puan farkla lider olmamıza rağmen Sivas, Kayseri, Gaziantep, Beşiktaş'ın hepsiyle berabere kalıp Galatasaray'a kaybetmemiz korkutucu. Bunların dışında kalan 8 maçın hepsinin kazanılması bu maçlarda oluşan kayıpları telafi ediyor ve bu sayede lideriz ancak en azından 2 derbi kazanmak lazım zirveyi koruyabilmek için.

Umut'a penaltı attırmanın mantığını hala çözebilmiş değilim, hele Yattara ile takımın 2 penaltıcısından biri açıklamasını hiç kabul etmiyorum. Yattara iyi hissetmiyorsa Colman atar, bu kadar. Umut-Yanal arasındaki baba-oğul ilişkisi can sıkmaya başlıyor çünkü.

Hiç yorum yok: