27 Kasım 2008 Perşembe

Game Over


Skibbe'yi Florya'da tutan UEFA'da 2 maçta aldığı 6 puandı bana göre. Her ne kadar ligde (özellikle deplasmanda) dökülse de özellikle Benfica maçındaki performans bal çalmıştı Galatasaraylıların ağzına. Kadıköycülerin sayısı katlanmıştı o gece.

Skibbe'yi çok ağır eleştirmedim şimdiye kadar, Lincoln'lü bir takımın 4-2-3-1 oynaması gerektiğini savunanlardanım ancak maçın gidişatına göre farklı varyasyonlar denemek, risk almak kulübede oturmakla takımı yönetmek arasındaki farktır bana göre. Baros-Karan değişikliği son dönemlerin en aptalca hamlesiydi bana göre. Kesinlikle Baros kötü oynuyordu ( geldiği zaman da bu sistemin oyuncusu olmadığını ve Kezman gibi olabileceğini yazmıştım) ama Baros'un ihtiyacı yanına girecek olan Karan'dı. Bu değişiklik o dakikaya kadar uyuyan takıma da maçı kazanabiliriz mesajı verecekti belki de.

Yapmadı Skibbe. Böyle oynamaya devam edin dedi. Geçen sezon Arda ile beraber bu takımı şampiyon yapan Servet formsuzde bu sene, normal karşılamak lazım. 1.5 yıldır ara vermeden oynuyor adam, yine inatçılık etti bu sefer kurtaramadı. 1e 2 topu saklamaya çalıştı taca atmak varken, asist yapmış oldu. De Sanctis de uyurken yakalandı.

Maçın hakkı da buna yakın birşeydi aslında. Galatasaray kesinlikle kazanmayı haketmedi, Metalist her kontrasında tehlikeli geldi, aslında onlar da kazanmayı çok hak etmediler ama bu ikramı geri çeviremezlerdi.

Skibbe&Feldkamp elele, hep beraber Kadıköy'e rüyası da bazıları uyanana kadar devam etsin.

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
this result is unacceptable.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

papaz dedi ki...

actually, it is normal:)

Gala has very good players but tactically sucks this year.