31 Ekim 2008 Cuma

Metin Hasanoğlu İngiltere Premier Ligi 1-3 Kasım

FRATTON PARK’TA PORTSMOUTH

Evinde her zaman baskılı oynayan ve Defoe-Crouch ikilisiyle rakiplerine üstünlük kuran Portsmouth 4 maçtır kaybeden Wigan’ı geçer. Liverpool’un işi ise çok zor.

152 EVERTON-FULHAM 2.5 ALTI 1.60

2 takım da haftaarasını galibiyetle kapattı. Bolton deplasmanında çok ağır tempoda oynayan Everton son dakikalara girilirken yazın en büyük kazığı olan Fellaini'nin golüyle maçı kazandı. Fulham ise evindeki istikrarını sürdürdü ve Wigan'ı Johnson'ın 2 golüyle geçmesini bildi. Everton'da sene başında Moyes'i çıldırtan defans hataları son haftalarda azaldı. 9 maç sonra kazanan Everton hala baskı altında ve bu 2 takımın maçında tempo yükselmez, az gollü bir maç izleriz.

221 CHELSEA-SUNDERLAND 1 1.05

Chelsea Hull karşısında Lampard'ın müthiş golüyle erken öne geçince rahat bir maç ortaya koydu. Çok oturmuş bir takımlar ve gol yemeleri gerçekten zor, 10 maçta sadece 4 gol yediler. Sunderland haftaiçi Stoke deplasmanında Delap'ın uzun taç atışlarına takıldı. Yine bir taç atışında Fuller ile golü bulan taraf oldu Stoke. Chelsea evinde yine kazanır, gol yiyeceklerini de düşünmüyorum.

222 MANCHESTER UTD.-HULL 2.5 ÜSTÜ 1.45

Hull için rüyanın bitişi olacak mı Chelsea maçı ilerleyen haftalarda göreceğiz. Fikstür azizliği 4 günde Chelsea ve Manu ile karşılaşıyorlar ve muhtemelen 2 maçı da kaybedince nasıl reaksiyon vereceklerini merak ediyorum açıkcası. Manu vitesi yükseltmiş durumda, haftaarası West Ham'ı 2-0la geçtiler ancak dünyaları kaçırdılar diyebiliriz. Tamamen ezdiler West Ham'ı. Hull'a da aynı tarifeden uygularlar.

223 MIDDLESBROUGH-WEST HAM 1 1.75

Boro haftaarasında City karşısında da kazanarak çıkışını sürdürdü, Hull ne kadar şaşırtıyorsa beni Boro da o kadar şaşırtıyor. Çok iyi bir hücum hatları var ancak defanslarını hiç beğenmememe rağmen iyi işler çıkartıyorlar. West Ham'da Zola'nın gazı bitti, 4 maçtır arka arkaya kaybediyorlar. Boro'da Alves de form tutmuşken bu oranla Boro'ya oynanır.

224 PORTSMOUTH-WIGAN 1 1.65

Pompey Redknapp'ın ayrılmasından sonra 2 maçta da kazanamasına rağmen aslında iyi sinyaller verdi. Fulham karşısında iyi oynarken son dakikalarda gelen golle berabere kaldılar, Anfield Road'da ise penaltıya kadar iyi savunma yaptılar. Adams ile kaldıkları yerden devam edecekler gibi görünüyor. Wigan ise büyük düşüşte, 4 maçtır kaybediyorlar, geçen sezon da böyle bir döneme girmişlerdi. Pompey kazanır.

225 STOKE-ARSENAL 10 3.11

Stoke yeni gelenler içinde en altta sırada kalan olsa da fena işler yapmıyorlar. Özellikle Delap'ın uzun taç atışlarına çare bulamayan rakiplere karşı çok iyi skorlar aldılar ki haftaiçinde de Sunderland'ı böyle yendiler. Arsenal derbide son dakikalarda vuruldu ve ağır bir darbe aldı. Defansdaki hatalar affedilmez cinstendi. Favori Arsenal olsa da deplasmalardaki sorunlarını ve istikrarsızlıklarını göz önüne alarak sürpriz kuponlarda Stoke oynanmasını tavsiye ediyorum.

226 WEST BROMWICH-BLACKBURN 2 2.60

Blackburn bu sene deplasmanlarda iyi skorlar alıyor. Hem Newcastle deplasmanonda hem de sezonun ilk haftasında Everton deplasmanında kazandılar. Dün akşam ise Santa Cruz'un maç öncesi son anda sakatlanmasının da etkisiyle Aston Villa'ya kaybettiler, Aston Villa manşetimizdi zaten skor şaşırtıcı değildi ama Blackburn'un iyi oyunu bunu biraz zorlaştırdı. West Bromwich de arka arkaya gelen kötü skorlar ile düşüşe geçen ekiplerden. Blackburn deplasmanda olsa da kazanmaya daha yakın olan taraf.

312 TOTTENHAM-LIVERPOOL 10 1.64

Tottenham Redknapp’ın takımın başında çıktığı ilk maçta ezeli rakibi karşısında kendisini ayağa kaldıracak skoru elde etmeyi başardı. Gomes’in ve defansın hataları sonucu 4-2 gerideyken son dakikalarda maçı çevirdiler ve Emirates’den 1 puanla ayrılmayı başardılar. Liverpool lider olarak çıktığı maçta Pompey kilidini açmakta çok zorlandı, ancak Gerrard’ın penaltısı ile 3 puana ulaşabildiler. Toparlanan Spurs evinde Liverpool’a kaybetmez.

536 BOLTON-MANCHESTER CITY ?

City’nin deplasmanlardaki rezil performansı devam ediyor. Boro karşısında da kaybettiler. Genç Sturridge’nin Huth’a yaptığı harekete yanlış bir kararla penaltı verince maçın hakemi Boro penaltıdan bulduğu tek golle maçı kazanmış oldu. City evindeki oyununu deplasmana taşıyamadığı sürece deplasmanlarda sürünmeye devam edecek. Bolton’da karışmış durumda, taraftarlar Megson’un ayrılmasını istiyor, son Everton maçında bolca protesto oldu. Bu durumda bu maça tahmin yapmayacağım.

665 NEWCASTLE UTD-ASTON VILLA 2.5 ÜSTÜ 1.65

Newcastle Salı akşamı WBA’yı evinde etkili bir oyun sonucu geçerek galibiyet hasretine son verdi. Martins’in ve de özellikle Barton’un oyunu dikkat çekiciydi. Aston Villa ise Carew’i ilk yarıda dinlendirdiği Blackburn maçını 2.yarıdaki etkili oyunuyla kazandı. Aston Villa çok iyi bir takıma sahip ve çok formda, forvet hattı durdurulmaz gibi her maç gol atıyor. Newcastle da goller bulacaktır, üst olur bu karşılaşma.

METİN HASANOĞLU BANKO KUPON

222 Man.UTD-Hull 2.5 üstü 1.45
224 Portsmouth-Wigan 1 1.65
352 Marsilya-St.Etienne 1 1.35

ORAN: 3.22

METİN HASANOĞLU İDEAL KUPON

153 Büyükşehir BLD-Trabzonspor 2 1.75
215 Stutgart-Köln 1 1.40
223 Middlesbrough-West Ham 1 1.75
425 Sivasspor-Denizlispor 1 1.30

ORAN: 5.57

METİN HASANOĞLU ALT-ÜST KUPON

214 Hoffenheim-Karsluhe 2.5 üstü 1.40
363 Valencia-Santander 2.5 üstü 1.70
613 Galatasaray-Gaziantep 2.5 üstü 1.40
665 Newcastle UTD-Aston Villa 2.5 üstü 1.65

ORAN: 5.49

METİN HASANOĞLU SÜRPRİZ KUPON

225 Stoke-Arsenal 10 3.11
346 Juventus-Roma 1 1.75
424 Kocaeli-Ankaragücü 1 2.00
461 Kayseri-Beşiktaş 1 3.20

ORAN: 34.83

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it is very attractive the british game between Tottenham and Liverpool.
Regards,

http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

papaz dedi ki...

yes, it is.

spurs are reigning with new coach and it will be an interesting match against leader Liverpool.