12 Ekim 2008 Pazar

Kalanlar da Yeter


Kötü başladık maça, golü de yiyince Cüneyt Tanman tüm 11i eleştirdi sanki 100 tane alternatif varmış gibi. Eldekilerden Batuhan ve Ayhan hariç iyi 11di bence, Ayhan çok kötüydü zaten çıktığı ana kadar çok top kaybı yaptı. 2.kez resmi maçta oynayan Nuri iyi işler yaptı, ara pası atacam diye bakmadan attığı 2-3 top dışında.

Defansta bireysel olarak iyiydik aslında ama tandemin uyum sorunu çok dikkat çekti. İbrahim Kaş sezon başından beri 1 maça çıktı Getafe'de, hatalı fauller yaptı ama çabukluğu ile 2 önemli pozisyonda çok iyi yetişti ve açıyı kapattı. Sağda Sabri çok iyi işler yaptı, önünde Kazım kanadını iyi kullanamadı ama içeri girdiğinde fiziğini kullanarak hava toplarında etkili oldu.

Terim'in Nuri hamlesi iyi sonuç verdi ilk başta bana ters gelse de. Halil'i almasını beklemiştim ancak Nuri'nin girmesi ile orta sahada çok daha iyi pres yapıp baskı kurduk rakip kalede. Kazım'ı içeri atıp 4-3-1-2 gibi oynadık o dönemde Arda serbest adam olarak ve 40 ile 70 arasında çok baskılı etkili bir oyun oynadık, biraz üzerine gidince dağıldı zaten sağlam görünen Bosna defansı.

Bosna güçlü takım, bu grupta Belçika'yı geçebilirler. Evinde her takıma çelme atabilir. Bizim için çok zor bir haftaiçi olacak. Kuzeyde iki önemli maçımız var, önce U21 sonra A milli takım kazanırsa harika bir hafta olacak bu kadar sıkıntıda.

4 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

It was an important victory against a complicated rival.
Regards
http://www.saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

papaz dedi ki...

gracias juan

you also have a nice blog.

Cheers

Juan y Fer dedi ki...

So,
neither Sabri, neither Arda Turan, finally Dzeko was the scorer. Thank you for the information.
Regards,
http://www.saqueneutral.blogspot.com/

papaz dedi ki...

arda let sabri take the free kick and dzeko helped sabri's cross to go in:)

nice organization:)

cheers