23 Ekim 2008 Perşembe

Benitez'den Hediye


Torres'in yokluğunda Kuyt'ı da kulübeye çekerek yanlış oyuncu seçimiyle başladı Benitez,aslında bu maçı kazanmasam da olur diye düşünmüş olabilir. 1-0ken Gerrard ve Keane'i oyundan alması da aslında aklının haftasonu Chelsea maçında olduğunu açıkça ortaya koydu.

Atletico fena sallanmıştı iki ezeli rakibi karşısında, kontrollü oynamaya çalıştılar ama bu sefer de çok erken gol yediler. Üzerine yardımcı hakem hatalı bayraklarla doğradı, Agüero girdikten sonra toparlandı Atletico. De Las Cuevas da oyuna hareket getirince bu maçı sallamadığı her hamlesinden belli olan Benitez zorla puanı verdi Atletico'ya.

Torres'in haftasonu da oynaması çok zor, Chelsea müthiş formda ama Anfield Road büyüsü başka birşey. Benitez için asıl maç Pazar günü.

Atletico Madrid Franco, Seitaridis, Perea, Dominguez, Antonio Lopez, Camacho (Raul Garcia 72), Maniche, Luis Garcia (Aguero 46), Simao, Forlan,Sinama Pongolle (Miguel 75).

Subs Not Used: Bernabe, Pernia, Heitinga, Paulo Assuncao.

Booked: Maniche.

Goals: Simao 83.

Liverpool Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Dossena, Mascherano, Alonso (Leiva Lucas 75), Benayoun, Gerrard (Babel 61), Riera, Keane (Kuyt 53).

Subs Not Used: Cavalieri, Aurelio, Pennant, Darby.

Booked: Riera, Arbeloa.

Goals: Keane 14.

Hiç yorum yok: