7 Ekim 2008 Salı

Giden ve Kalan

Ertugrul Sağlam : "İçimizde, biz sevinirken üzülenler, biz üzülünce sevinenler var." Sinan - Yıldırım elele, Beşiktaş geri vitese.

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'in son kurbanı da Ertuğrul Sağlam oldu. Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana... Hepsinin önce arkasındaydılar sonra karşısına geçtiler. Aralarındaki tek fark Türk olanların tazminatlarını alamadan gitmeleri, yabancıların ise Beşiktaş'ı inletmesi oldu.

Ertuğrul Sağlam şimdiye kadarki dönemde istikrarlı bir şekilde geliştirdi takımını. Transferleri kendi yapmamasına rağmen şikayet etmedi işini yaptı, işini kötü yapanların suçu üzerine atmasına da sesini çıkarmadı. En sonunda yönetimin oyununa gelen taraftar da ona sırtını dönünce doğruyu yaptı ve istifasını verdi. İstifasını verirken terbiye sınırlarını aşmadan görevde bulunduğu sürece arkasından iş çevirenlere geçirdi, Beşiktaş yönetiminin bir atımlık barutunu da tüketti. Bundan sonra kim gelirse gelsin teknik direktör olarak Beşiktaş'a bu yönetim ve Sinan Engin gitmeden Beşiktaş başarıya ulaşamaz.

Ertuğrul Sağlam adam gibi gelip adam gibi giderek "adam olamayanlara" en ağır cevabı verdi. Helal olsun Ertuğrul Sağlam.

Hiç yorum yok: