10 Ekim 2008 Cuma

Türkiye: 1 Belarus: 0


Beklenenin altında bir performans sergiledik. Terim'in ofansif anlayışına rağmen yanına aldığı yardımcılarda bir defansif sevdasıdır gidiyor. Ümitlerde elemelere Ünal Karaman başladı, sonra Ümit Davala geldi. 2side piyasa yapıp gittiler, şimdi Hami Mandıralı geldi (ki benim çocukluk kahramanım, Trabzon'da onunla büyüdük biz) o da 1-0dan sonra takımı frenledi. Halbuki kötü bir kalecisi ve defansı vardı Belarus'un. 2yi atıp işi sağlama alabilirdik ancak 1-0la bitirmeyi planladı Hami.

Eren-Orhan birbirini tamamlayamıyor, 2side iyi oyuncular ama Toulon'da da bu hataları yapmışlardı beraber. Ceyhun Gülselam burada olsa daha iyi olurdu.

Sercan TSL'den sonra milli takımda da gollere devam etti. Maçın en iyisiydi. Güzel de paslar attılar önüne sağdan çok iyi pozisyonlara girdi, Özer çok teknik oyuncu ama topla fazla oynamaya devam ediyor.

2.maç öncesi skor riskli ama avantaj bizde. Ben Belarus'u hiç beğenmedim, deplasmanda da yenilmeyiz diye düşünüyorum.

Stat: Mardan
Hakemler: Peter Sippel, Kai Voss, Josef Maier (Almanya)
Türkiye: Onur, Aykut (Dk. 45 Serkan), Ferhat, Orhan, Eren, Mehmet, Sercan, Abdullah, Mustafa, Özer (Dk. 72 Mahmut), Aydın (Dk. 53 Alparslan)
Belarus: Chasnovsky, Shitau, Martvnovich, Asipovich, Bardachou, Kisliak, Valadzko, Kryvets (Dk. 85 Kuchuk), Putsila (Dk. 82 Hihevich), Kovel, Kamarovski(Dk. 76 Chuklei)
Gol: Dk. 10 Sercan (Türkiye)
Sarı Kartlar: Dk. 35 Kovel, Dk. 90 Kisliak (Belarus), Dk. 52 Özer (Türkiye)

Hiç yorum yok: