15 Ekim 2008 Çarşamba

Beceriksizlik II


Dünkü ümit maçının bir benzeriydi. İlk yarıda Hakan Balta'nın direkten dönen, Halil'in karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlar ile kilidi açabilirdik.

Bu tarz takımlar karşısında bundan daha fazla pozisyon da zor buluruz, bu yüzden ben çok karamsar değilim. Halil'in 2 çok net pozisyonu, Yusuf'un bomboş pozisyonu, Mevlüt, Hakan Balta ile kaçanlar, Sabri ve Halil'in kalecinin üstüne giden 2 bazukası...Ciddi pozisyonlar yakaladık ancak beceriksizliğimiz üstümüzdeydi. Halil Altıntıp kendisini Euro 2008'e götürmeyen Terim'i haklı çıkartırcasına 2 net pozisyonu heba etti 2sini de kaçırmak atmaktan zordu. Cumartesiden çok fark yoktu aslında, gene istekliydik özellikle 2.yarıda ancak çok net pozisyonlarda beceriksizlik bizi engelledi.

Kaybedilen 2 puan kritik ancak Villa'nın son dakika golüyle Belçika'nın da 2.lik iddiası sallandı ve grupta işler 3 takıma kaldı. Mart ayında Türkiye-İspanya ve Bosna-Belçika arasındaki 2şer maç oynanacak, grubun kaderi o maçlarda belli olacak. İspanya'yı bu grupta yenebilecek tek takımız ki yenersek de 2.liği garantileriz. Playoff görünüyor ufukta gene.

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it was a very bad result and now Turkey can have problems even for the second place of the group.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

papaz dedi ki...

definetly a very bad result for us but thanks to David Villa, we're still looking strong for 2nd place. I think only Turkey can beat Spain in this group and if they do we'll almost guarentee 2nd place.

Regards