2 Ekim 2008 Perşembe

Transilvanya Kabusu


Gecenin en ilginç skoru Romanya'daydı ve en cidid hasar alan da Chelsea oldu. 2 puan kaybının telafisi olacaktır grupta Chelsea için ancak Drogba'nın dizinden yine ciddi sakatlanması çok ağır hasar oldu Chelsea adına. Anelka şu an formda ama istikrarsızlık sembolü Anelka'ya kalırsa Chelsea başı çok ağrır ileriki dönemde.


Gecenin en zevkli maçı da Madrid'deydi. Marsilya'yı da boş geçmedi Agüero ve Atletico 2de 2 ile çok güçlü giriş yaptı CL'ye. Artık dönüş olmaz buradan, gruptan çıkmayı garantilediler bence. PSV'de iş yok zaten, Marsilya 3.lük adayım bu grupta. Liverpool rahat kazandı, Keane'in golü çok güzeldi. Sezon başı ayrıldı ayrılacak diye beklenen Xabi Alonso da yeniden doğdu bu sezon, harika oynuyor şu ana kadar.



Barca çok açıklar verdiği maçta Pyatov'un kıyağıyla kazanmış özetlerden anlaşılan, Cech'in bize hediye ettiği gole çok benzedi ilk gol. O kadar iyi oyundan sonra böyle bir yiyince motivasyon kalmamış son 5 dakikada 2.yi de yemiş Ukraynalılar. Messi kenardan gelip Guardiola'ya biraz daha kredi kazandırmış oldu böylece. Haftasonu Messi vs Agüero var Camp Nou'da, sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hiç yorum yok: