19 Ekim 2008 Pazar

Zengin Çocuklar Kazandı


38.saniyede golle başlayınca işte dedim gene bir 4-5 gollü bir maç izleyeceğiz. Tabii Atletico Madrid taraftarının aklına 2 hafta önceki Barcelona maçı gelmiştir herhalde. Leo Franco daha gelememişti maça, ilk 5 dakika fena salladı Real.

Murat Kosova uzun uzun anlattı hakem üzerindeki baskıyı o da maçın içine etti bu baskıyla. Real'in Raul'la bomboş giderken avantaja bırakmayıp kestiği bir pozisyonu vardı ki maç orada kopardı. Perea gibi adamlar zaten böyle maçlarda direk tehlike, attırdı kendini. Ben Ramos da olay çıkarır kırmızıyı yer diye düşünürken RVN kendisini biçen Raul Garcia'nın intikamını Maniche'den aldı kırmızıyı yedi oturdu.

10a 10 olunca maç daha da zevkli oldu. Ortasahalar tamamen düştü. Aguirre defansı orta saha ve beklerden kurdu, tüm riskleri aldı saldırdı zengin çocukların üzerine. Agüero boğa gibiydi, ayağından top alınmıyordu. Ancak 2 kere iyi şans yakaladı ama kötü vurdu. Pepe-Cannavaro çok güçlü ve karşınızda görmek istemeyeceğiniz bir ikili ama bazen saçmalıyorlar. Ferdinand-Vidic kadar güven vermiyorlar.

Simao Ramos'la takıştı girdiği andan itibaren, en iyi cevabı Casillas'ı yerine çivileyerek attığı frikikle gösterdi. Bu adama hep üzülmüşümdür, kesinlikle çok büyük oyuncu ama Barca'dan gönderildikten sonra fazla kaldı Benfica'da, biraz gözden uzak kaldı.

1-1den sonraki dakikalar tam şölendi. Topu alan gidiyordu. Atletico'da sahadaki 10 adamdan stoper oynayabilen ve defans yapmasını en iyi bilmesi gereken Heitinga bu iş burada bitmez dedi, hala çömez olduğunu gösterdi penaltıyla. Higuain rezil oynadığı maçın kahramanı oldu penaltıyla, adaletin yok senin futbol.

Hiç yorum yok: