19 Ekim 2008 Pazar

Buffonsuzluk ve Ranieri


Ntvspor harika bir kanal olma yolunda çok sağlam ilerliyor. Madrid derbisinden sonra gece 1de Napoli-Juventus tekrarı vardı. Madrid derbisine kıyasla yavan maçtı. Napoli'de Zalayeta eski takımına karşı hırs yapmıştı ama etkisiz kaldı. Ama Maggio, Hamsik ve Lavezzi günlerindeydi.

Juventus'da son yılların en iyi transferi kesinlikle Amauri. Çok güçlü, sağlam basıyor ve gol atmak onun için çok kolay. Dün yine zor pozisyonda kaleyi buldu ancak Juve o dakikadan sonra geri çekilince Manninger faktörü ortaya çıktı. Arkasında Buffon'la oynamaya alışık defans bu kez kurtarılmadı Avusturyalı tarafından.

İtalyan basını fena giydirmiş bugün Ranieri'ye. Madrid maçında fişi çekilir diye de ortak noktada buluşmuş İtalyan basını.


Napoli: Iezzo; Santacroce, Cannavaro (Aronica 64), Contini; Maggio, Blasi, Gargano, Hamsik, Vitale (Mannini 46); Lavezzi, Zalayeta (Denis 68)

Juventus: Manninger; Grygera, Knezevic, Chiellini, Molinaro (Giovinco 83); Salihamidzic, Poulsen (Ekdal 75), Marchisio, Nedved; Del Piero (De Ceglie 71), Amauri

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
the best thing for Juventus is the acquisition of a new coach. Ranieri commits many mistakes, ¿where was Giovinco yestarday?
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

papaz dedi ki...

definitely, i hate ranieri.

he was also terrible at chelsea.