18 Ekim 2008 Cumartesi

Boro v Chelsea


EPL'de bence yarının en güzel maçı ilk maç. Chelsea Boro deplasmanına çıkacak. Boro beklentilerimin üstüne işler yaptı bu sene. Ortasahanın ortasında oynayacak adamakıllı bir oyuncu kalmamasına rağmen fena gitmiyorlar. O'Neill sağ kanattan göbeğe aldılar yanına da Mısırlı Shawky ve Fransız Digard'ı sokuyor değişmeli ancak özellikle maçların yoğunlaştığı Aralık-Ocak döneminde büyük düşüş bekliyorum Boro'dan.

Chelsea'de önemli sakatlar var Ivanovic başlayacak defansta. Sırbıstan'in çok sağlam jenerasyonundan. Kaptanlık yapmıştı 2 yıl önceki U21 Avrupa Şampiyonası'nda. Lider özellikleri olan hava toplarında da etkili gelecek vaad eden bir stoper. 3 çok iyi stoperin arkasında olması dezavantajı ama şans bulduğunda yerini sağlamlaştırabilir. Forvette yine Anelka oynayacak, Drogba dönene kadar bu formunu sürdürürse götürür işi Chelsea. yarın çok güzel bir futbol günü olacak, bu maçla başlayacağız biz de.

Middlesbrough v Chelsea, 14:45

Middlesbrough: (Probable, 4-4-2): Turnbull; Hoyte, Riggott, Wheater, Taylor; Aliadiere, O’Neil, Shawky, Downing; Alves, Mido.

Chelsea: (Probable, 4-1-4-1): Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, A Cole; Mikel; J Cole, Ballack, Lampard, Malouda; Anelka.

Hiç yorum yok: