20 Ekim 2008 Pazartesi

Ciao Spalletti


Spalletti'nin veda maçı olacak büyük ihtimalle bu sonuç. Ligde Napoli mağlubiyeti ile başlayan sezonda özellikle Cluj mağlubiyeti fena salladı başkentte Spalletti'nin koltuğunu. İnter fena dağıtmış Roma'yı, maçı izlemedim.

Roma: Doni; Cicinho, Loria, Juan, Riise; De Rossi, Aquilani; Taddei (Okaka 75), Perrotta (Brighi 76), Vucinic; Totti (Menez 69)

Inter: Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Chivu, Zanetti; Stankovic (Dacourt 78), Cambiasso, Muntari; Obinna, Ibrahimovic (Cruz 82), Quaresma (Mancini 68)

Ref: Rizzoli

Milan'a Beşiktaş ile değişmeli bakıyordum. Takım gittikçe oturmaya başladı. Derbi dışında Kaka-Roni-Pato'yu beraber oynatmıyor Ancelotti, derbide çok iyidiler beraber. Bu sefer Kaka yedek kaldı. Milan için Ronaldinho'nun performansı çok kritik demiştik sezon başında. 3.golüne ulaştı bu maçla. Milan kötü başladıktan sonra yukarı geliyor adım adım.

Milan: Abbiati; Antonini, Bonera, Maldini, Jankulovski; Flamini, Seedorf (Emerson 74), Ambrosini; Ronaldinho; Pato (Kaka 46), Borriello (Inzaghi 79)

Sampdoria: Castellazzi; Lucchini, Gastaldello, Bottinelli; Padalino (Stankevicius 60), Sammarco, Franceschini, Ziegler (Bellucci 71), Pieri; Delvecchio, Cassano (Bonazzoli 81)

Ref: Damato

Sent off: Lucchini 54 (S)

Lazio çok iyi gidiyordu. Bologna deplasmanında dağıldılar. İlk hafta Milan'ı San Siro'da yenen Bologna 5 hafta kaybettikten sonra yine zirveyi salladı. Di Vaio Milan'dan sonra Lazio'yu da yıktı, maç seçiyor heralde:)

Hafta Napoli, Fiorentina ve İnter'e yaradı. Fiorentina kötü başladıktan sonra çaktırmadan geldi zirveye.

Bologna: Antonioli; Zenoni, Moras, Terzi, Bombardini; Lavecchia (Mingazzini 63), Mudingayi, Volpi, Valiani (Castellini 91), Marchini (Lanna 73); Di Vaio

Lazio: Carrizo; Lichtsteiner, Siviglia, Cribari, Kolarov; Dabo (Mauri 34), Ledesma, Brocchi; Foggia, Pandev (Inzaghi 79); Zarate (Rocchi 46)

Ref: Tagliavento

Puan Durumu

Inter
16
Lecce
9
Udinese
14
Juventus
9
Catania
14
Siena
8
Napoli
14
Roma
7
Lazio
13
Bologna
6
Milan
13
Chievo
6
Fiorentina
13
Torino
5
Atalanta
13
Sampdoria
4
Genoa
12
Cagliari
4
Palermo
12
Reggina
2

Hiç yorum yok: