11 Ağustos 2008 Pazartesi

Yine Manu Yine Penaltılar



Portsmouth FA Cup zaferine giderken Old Trafford Manu'yu son dakikalarda gelen penaltı golüyle elemişti. O maçta benzer şekilde geçmişti, tamamen Manu baskısı vardı. Dün de geçen seneki Ronaldo-Rooney'siz dönemde olduğu gibi oyunu rakip sahada oynayan ama net pozisyonlara girmekte zorlanan ve bitiricilik eksikliği hisseden bir takım görüntüsündeydi Manu.

Pompey Crouch'a uzun toplar atmayı denedi ama Ferdinand-Vidic ikilisi perişan ettiler Crouch'u ve ilk maçında sefil oynadı Crouch. Orta sahada Diarra ve Diop çok iyiydiler.Manu'da Nani çok istekliydi ama Ronaldo'yla arasında dağlar var.

Penaltılarda dünya üzerinde en korkulan kaleci oldu artık Van Der Sar, geçen seneki gibi arkadaşlarını hiç kasmadı, Moskova'da formsuz günündeydi ama orada da geçen seneki Community Shield'in anısıydı belki de Terry'i kararsızlığa iten.

Manu penaltılara gitse de rahat kazandı. 4 zenciden de anca 1i atardı penaltıyı zaten. Irkçı olarak algılanmasın, fizik olarak çok üstün oyuncular olmalarına rağmen teknik zaafları dolayısıyla yanlış seçim oluyorlar penaltılar için.

Manchester United: Van der Sar; Neville (Brown 67), Ferdinand, Vidic, Evra; Fletcher, O'Shea (Carrick 67), Scholes, Nani (Campbell 79); Giggs, Tevez
Subs not used: Kuszczak, J Evans, Possebon, R da Silva

Portsmouth: James; Johnson, Campbell, Distin, Hreidarsson (Lauren 80); Diop, Mendes (Mvuemba 76), Diarra, Kranjcar (Utaka 60); Crouch, Defoe
Subs not used: Ashdown, Sahar, Cranie, Traore

Hiç yorum yok: